- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Lonca üyeleri: DaTaLa, SonKarahan, IICixNinjaII, XxKoRKuTxX şeklinde değişmiştir. Full editleri alıp savaşlara devam edeceğim. 8 kişi olana kadar 1 level çarlar loncada olacak.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
senin yaptığın savaşmı üç kağıtçı alan savaşı diyosun 1 lvl lerle ondan sonra 10 küsür savaş aldım diyosun bu kadar kendini düşürme eğer çevren kapasiten yetiyosa gelir arena savaşı yaparsın kralı gelsin değil kralına yol verdik işte böle uşaklarıyla uğraşıyoz hesabıı yazık kınıyorum seni
- Konular
- 22
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
senin yaptığın savaşmı üç kağıtçı alan savaşı diyosun 1 lvl lerle ondan sonra 10 küsür savaş aldım diyosun bu kadar kendini düşürme eğer çevren kapasiten yetiyosa gelir arena savaşı yaparsın kralı gelsin değil kralına yol verdik işte böle uşaklarıyla uğraşıyoz hesabıı yazık kınıyorum seni
lan olm arkadaşımın loncasındayken sizden birisini yatırdım hata 3 kişi yatırdım :m08: afk'ydım fark ettiysen sonra geldim savaş bitmişti. :ka24:
- Konular
- 136
- Reaksiyon Skoru
- 68
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
DaTaLa hayatın yalan... aynısını banada yaptı atta burdan link te vereblirm kırmızı bayrak adama mavi bayrağn köyünde alan savaşı atan adamdan ne bekliosn 
DaTaLa KORKMA ARENAYA GEL

DaTaLa KORKMA ARENAYA GEL

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)