mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Point Blank ''Blink'' nedir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dodi1903
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Blink Bir Güvenlik Sistemidir. Konuyu açacak olursak ;
Blink belli saniyelerde SS' çekip bilgisayarda programın içinde tutan bi sistemdir
kullanıcıların herhangi bir illegal aktivitede bulunup bulunmadığı göstermektedir İçerisindeki Resimlerinde Silenemediği biliyorum (Ama Çok emin değilim ) Blink Bundan önce CS turnuvalarında kullanıldı daha Çok en sonki Point Blank Turnuvasındada kullanıldı ama istenilen sonucu veremediği için blink sistemınde ufak tefek değişmeler oldu .

Evet aslında okuyunca gerçek anlamda yararlı bir program ama her şeyin bir kötü yanı olucak

Blink'in seni etkileyecek yanları şunlar olabilir ;

Öncelikle windows 7 kullanıcısı ısen ve bılgısayarını home basıc veya baska bı surumden başka bı sürüme gecırmıs isen Blink actıgında bilgisayarın eskı halıne dönücektir (bende bu sorun olduğu ıcın zorluk yasıyorum )

Bu sorunu sana özetledıgım zaman söyle bi şey ortaya cıkıyor eğerki bilgisayarındaki program ve oyunları alt taban olarak wındows'un daha gelişmiş sürümlerine uyarladıysan mesala ULTİMATE veya Premium gibi programlarda veya oynadıgın oyunda kasma yasanabılıyor bu Blink'le aslında doğrudan alakalı bısey değıl Blinkın bılgısayarı (Format atılıp yenı surum yuklendı ıse ) eskı halıne cevırdıgınden dolayı olusan bı şey .

Benim Blink Sistemini Kötülemeye veya işe yaramaz bi program demem yanlış ama hep iyi yanlarınıda değil belli başlı sorunlarındanda bahsedilmeleri program kullanılmadan önce .

Program linki ;

Ek olarak ise programa ındırdıgınde kolay bi şekılde kurabılırsın
En sonki girişimizde Point Blank eklentisi yoktu odalar seceneklerinde CS falan vardı suan eklendımı bılmıyorum
Orada kendı klanın ısmını yazıp oda actıktan sonra arkadaslarınıda oraya davet edıceksın ve klan maçı ise orada oyunda 5 arkadasında diğer oyunculara baktıgında online gözukmek zorunda .
-Alıntıdır-

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri