Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hex Editör

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Riev09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 984

Riev09

Level 8
TM Üye
Konular
542
Online süresi
46s
Reaksiyon Skoru
276
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
211
MmoLira
-31
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konu Düzenleme: Tikli
Anlatım: Architecth
ilk bunu cekin bi onun verdigi hex editor cok ileri ve cok zor yapımı (sidikli onunki)
lol.gif

İlk önce Arkadaşlar Türkçeleştirecegimiz Oyunun Butun Dosyalarını Kopyalıyoruz.
Sonra Arkadaşın Verdiği Hex Editoru Acıyoruz File Sekmesinden Open tiklayip türkçeleştirecegimiz oyunun .img sini acıyoruz sonra karsımıza doluuu harf rakam vs ler cıkacaktır bizi ilgilendirenler alttaki resimdeki kırmızıyla cerceveledigimiz bolumdur.
a1zt0.jpg

herneyse bu bolumde ctrl+f yapalım cıkan konsoldan type sekmesine tıklayıp (önemli) Text String i secelim eyer secmeyi unutursak aradıgınız kelimeyi find le arayarak bulamassınız herneyse sonra ben king of fighters open ledim ve oyuna girdiginde single play secenegini değiştirdim şimdi single play bosluguyla beraber 11 taneli harf bosluguda sayarsak ben de buna soyle yazdım Tek kişilik bakın 13 harfli oldu ve sorun kalmadı bakın nasıl değiştireceginiz de alttaki fotoda
a2af3.jpg

işte bundan sonra save diyecegiz oyunu nereye kopyaladıysanız oraya degıl o oyunun .img sı olmayan bı yere oyunu kaydedin ve epsxe ile kaydettiginiz yerden oyunu calıstırın sonuc benımkısı gıbı olacakmı ???( Buda Sizin Uzmanlıgınıza Kalmıştır..)
a3iw8.jpg

Saygılar Yardımcı Olabilmişsem Ne Mutlu Bana İyi Akşamlar.
006.gif

Not: Dövüş Oyunları Rahatlıkla Görer Textleri Resident evil i denemeyin görmüyor o malesef
Yanlız Bi Teşekkürü Hor Görmemenizi Rica Ediyorum.. (Tikli & Architecth)​

paylaşım için saol

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri