emirhanHCL 1
emirhanHCL
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

Schuster tepkili

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [Rna]MajeziK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 135
Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Bernd Schuster, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Barcelona karşısına çıkardığı takımı eleştirdi.

schuster3_IWDHR.jpg

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in eski teknik direktörlerinden Bernd Schuster, Katalanlara karşı oynanan ilk Kral Kupası maçında Mourinho'nun çıkardığı 11'in büyük bir hata olduğunu belirtti. Tecrübeli teknik adam, Portekizli teknik direktörün Ricardo Carvalho'yu ilk 11'ine alarak ve Pepe'yi orta sahaya koyarak büyük bir hata yaptığını savundu.
Yaptığı açıklamada Schuster, "İlk 11'leri gördüğüm zaman inanmakta büyük güçlük çektim. Hiç kimse orada ne olduğunu anlamadı. Mourinho'nun böyle bir kadro çıkarırken ne düşündüğünü gerçekten bilmek istiyorum. Uzun bir süre boyunca oynamamış olan bir oyuncuya forma vermek, daha sonra da Pepe'yi orta sahada kullanmak. Gerçekten garip." dedi.
Beşiktaş'ın eski teknik direktörü daha sonra, "Bence o gün büyük bir dağınıklığın olduğunu kabul etmeliyiz. Kimseye saygısızlık etmek istemiyorum ancak gerçekten korkunçtu ya da nasıl adlandırırsanız. Orada olanlar gerçekten utanç vericiydi çünkü, Madrid Barcelona'yı eleyebilirdi. Sürekli hakemler hakkında konuşmak kolaya kaçmak oluyor." diye ekledi.
Real Madrid, Kral Kupası ilk maçında, kendi evinde 2-1 yenilmiş daha sonra Camp Nou'da 2-2 berabere kalması yetmemiş ve elenmişti.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri