Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

3hanedan sıra jüpiterde...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyprus0101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cyprus0101

Level 7
TM Üye
Konular
127
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
127
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ismim ugur 22 yasındayım venuste arkadasım SAVROZ ile bırlıkte yuruttugumuz liderlik gorevını marsta kendim üstlenmiştim venuste en ıyı lonca olarak surdurduk marstada ben bırakana kadar en guclu loncaların en basında geldigimizi soyleyebılırım sıra geldi jüpitere burdada lonca hak ettıgı yere gelecegınden supem yok zevkli cekısmelı lonca savaslarının olmasını tahmın edıyorum ne kadar cok cekişme okadar heyecan demektır oyuna gec baslamam sebebıyle lonca bu aralar durgun gozukebılır ama en kısa surede savas yapacak duruma gelecegımızı tahmın edıyorum ve loncadaki arkadaslarımızla toplu konusma ortamlarında sureklı sohbet içerisinde olacagız lonca tanıtımımız şu sekilde;

Lonca lideri:QCyPRuS01Q

Lonca Adi :3HANEDAN

Lonca Seviye : 20

Lonca Sıra : sıra bakmadım cunkı carımdakı exp bagısladıktan sonra 20 oacak sevıye::l03:

Lonca Bayrak : KIRMIZI

Lonca: + 90

Loncaya alıcağınız kişilerdeki aradığınız özellikler: lvl onemlı degıl belırlı arkadas cevrem var onlardan olusacak buyuk bır bolumu loncanın dıger alımlarda oyuna yenı baslaycak karaterlerı daha cok tercıh ederım cunkı loncada hangı karatere ıhtıyac varsa o karaterı onerecem tercıh kendıne kalmıs ortamımıza ayak uyrudabılecek saglam dostluklar kurabılecegımız arkadaslarımızıda beklerız tabı guven cok onemlı...

Lonca üyeleri :BQuite,SpawnKAN,T16 ve diğer kardeşlerım tek tek yazamam burda:D

BUTUN RAKİP LONCALARA VE ARKADASLARIMA BASARILAR DİLERİM:ka19:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ..

CriminaL .

Hayırlı olsun

teşekkür ederim arkadaşlar:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri