- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ismim ugur 22 yasındayım venuste arkadasım SAVROZ ile bırlıkte yuruttugumuz liderlik gorevını marsta kendim üstlenmiştim venuste en ıyı lonca olarak surdurduk marstada ben bırakana kadar en guclu loncaların en basında geldigimizi soyleyebılırım sıra geldi jüpitere burdada lonca hak ettıgı yere gelecegınden supem yok zevkli cekısmelı lonca savaslarının olmasını tahmın edıyorum ne kadar cok cekişme okadar heyecan demektır oyuna gec baslamam sebebıyle lonca bu aralar durgun gozukebılır ama en kısa surede savas yapacak duruma gelecegımızı tahmın edıyorum ve loncadaki arkadaslarımızla toplu konusma ortamlarında sureklı sohbet içerisinde olacagız lonca tanıtımımız şu sekilde;
Lonca lideri:QCyPRuS01Q
Lonca Adi :3HANEDAN
Lonca Seviye : 20
Lonca Sıra : sıra bakmadım cunkı carımdakı exp bagısladıktan sonra 20 oacak sevıye::l03:
Lonca Bayrak : KIRMIZI
Lonca: + 90
Loncaya alıcağınız kişilerdeki aradığınız özellikler: lvl onemlı degıl belırlı arkadas cevrem var onlardan olusacak buyuk bır bolumu loncanın dıger alımlarda oyuna yenı baslaycak karaterlerı daha cok tercıh ederım cunkı loncada hangı karatere ıhtıyac varsa o karaterı onerecem tercıh kendıne kalmıs ortamımıza ayak uyrudabılecek saglam dostluklar kurabılecegımız arkadaslarımızıda beklerız tabı guven cok onemlı...
Lonca üyeleri :BQuite,SpawnKAN,T16 ve diğer kardeşlerım tek tek yazamam burda
BUTUN RAKİP LONCALARA VE ARKADASLARIMA BASARILAR DİLERİM:ka19:
Lonca lideri:QCyPRuS01Q
Lonca Adi :3HANEDAN
Lonca Seviye : 20
Lonca Sıra : sıra bakmadım cunkı carımdakı exp bagısladıktan sonra 20 oacak sevıye::l03:
Lonca Bayrak : KIRMIZI
Lonca: + 90
Loncaya alıcağınız kişilerdeki aradığınız özellikler: lvl onemlı degıl belırlı arkadas cevrem var onlardan olusacak buyuk bır bolumu loncanın dıger alımlarda oyuna yenı baslaycak karaterlerı daha cok tercıh ederım cunkı loncada hangı karatere ıhtıyac varsa o karaterı onerecem tercıh kendıne kalmıs ortamımıza ayak uyrudabılecek saglam dostluklar kurabılecegımız arkadaslarımızıda beklerız tabı guven cok onemlı...
Lonca üyeleri :BQuite,SpawnKAN,T16 ve diğer kardeşlerım tek tek yazamam burda
BUTUN RAKİP LONCALARA VE ARKADASLARIMA BASARILAR DİLERİM:ka19:
Son düzenleme:
- Konular
- 56
- Online süresi
- 46m 28s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı