quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Kendi Serverima Giremiyorum(hamachi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DewilDante
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 437

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar 3yol dedim denediklerimi yaziyim siz hatamı söyleyin emre nin konsundan yaptim kurulumu hamachi ayarlarını filan yaptim
not:dün akşam girebiliodum ne oldu ise şimdi girmior

arkadaşlar ilk önce çince olan patchi yaptim MC yi deiştirdim hamachi ip mi yazdim onla hongkong hatasi werdi onu çözdüm oyuna girdim ama çince oldugundan oynia madim

sonra burdan türkce mcsiz olanı indirdim sonra oyunu tekrar kurdum 0 cliente kurdum yani ordan ayarlari yaptim exenin hamachi ipmi yazdim filan save dedim ozamanda hata werdi hiç girmedi setguildmark hatasini onu çözemedim bitürlü zaten

sonra oyunu tekrar kurdum tabi kurmadna önce tamamen sildim
metin 2 mod indirdim ordan serverinfo dan bi servere kendi ipmi yazdim ozamanda giremedim dün akşam giriodum şimdi neden giremiorum anlamadim istiyene mail adresimide weririm yardim edicek olana yada siz werirseniz bende ekliye bilirim fark etmes
biyerde hatami yapiorum anlamadim hamachi açik server açik ./start yazdim 7kere time out dedi filan ama girmio anlamadim ne yapti isem

(SYSİNSTAL i filan yaptim tabiki:D)
yardim larinizi bekliorum
yaliş yere açti isem özür dilerim konuyu

Kardeş Kısacasını Okudum Dün Giriodum Bu Gün Giremiorum
Virtual Acıkken Pcni Kapatmışsındır Virtual Pc'yi Turn Of Diyerek KPATMIŞSINDIR
bUNLARI yAPTIYSAN sERVERİN Silinir Tekrar urmak Zorunda Kalırsın.
Veya Onları Yapmadıysan
Timet Out
Timet Out
Timet Out
Timet Out
Timet Out
Timet Out
Timet Out
''Buraya '' reboot ''Yazıcaksın''

Sonra
ID:root
ŞİFRE:mcnccçcom
Mcncc#ç.start ''./start Oluyor''
Timet Out Gelince Yine Gir Oyuna ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri