R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

savunmami,guclumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crazyboy52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 732

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Dostum açıklıyım sana ;

Savaşçılara karşı güç,ninjalara karşı güç,suralara karşı güç,şamanlara karşı güç bunlar senin atağını arttırır.

Savaşçı saldırılarından korunma,ninja saldırılarından korunma,sura saldırılarından korunma,şaman saldırılarından korunma bunlarda aldığın hasarı düşürür.

Ayrıca ninja şaman suralara karşı büyü savunması yaparakta aldığın hasarı düşürebilirsin.

Silaha gelince zihinsel isen 10 yarı 12 çeviklik gibi bir silah yapman lazım.Ben zihinselde çift el yerine kılıç tercih ediyorum ama buda sana kalmış.

Eğer +6 tritonu satarsan güzel bi ilahi al +9 onu kullan derim ben.Yazdığın itemlerde pek iyi değil açıkçası.

Gayet iyi açıklamış.

Bugun Skilleri sifirlayip Bedensel Oldum,SU anda ustumde +9Yari insan +5savasci basili,+9Siyah Celik ve 40yari,55Kilic,40cift el,40bicak savunmali tam itemim var 1itemde full savunma boyle Bile EN az 5-9k atabiliyorum kritiksiz...Bunu yukseltme sansimi Tek itemde 1karakterli savunma olsa boyle yaparsam Daha yuksek rakamlar vurabilirmiyim??Ama bu zamana kadar bana tek atan olmadi...
Ayrica +6 Muharebe Kilici dusurdum Onu SIrius yapip +9 sirius mu?Yoksa +9YAri insan mi sorusuna cevap ariyorum...

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri