Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Kaynana . . .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alimania
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Mehmet ile Handan öğrenci olup
virgul.gif
aynı evi paylaşmaktadırlar.Bir gün Handan ve Mehmet
virgul.gif
Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler.Me hmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu
virgul.gif
acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup
virgul.gif
olmadığını merak eder.Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki: Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız
virgul.gif
ötesi yok. Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner.> Aradan bir iki gün sonra Handan der ki:Mehmet
virgul.gif
annen bize yemeğe geldiğinden beri> gümüş çorba kasesini bulamıyorum.Mehmet yanıtlar: Annemin almıs olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım.Oturur ve yazar:Anneciğim
virgul.gif
gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum
virgul.gif
ama almadın da demiyorum. Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp.Sevgiler oğlun Mehmet.Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelirevgili oğlum: Handanla yatıyorsun demiyorum
virgul.gif
ama yatmıyorsun da demiyorum. Fakat konu şu ki: Handan kendi> yatağında yatıyor olsaydı
virgul.gif
gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu.Sevgilerle annen...>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri