Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar,
Google Chrome bildiğiniz gibi çok hızlı bir browser.
Peki biz Google Chrome da "Gizli Modu" nasıl ve ne kadar kullanabiliriz ?
Bu konuda bu soruya cevap vermeye çalışacağım.
Öncelikle "Gizli Mod"a geçmek için tarayıcı açıkken sağ üst köşedeki anahtar simgesine tıklayıp "Yeni gizli pencere aç"a basmamız yeterlidir.
Peki nedir bu "Gizli mod"un özellikleri ?
Gizli moddayken açtığınız web sayfaları ve indirdiğiniz dosyalar, tarama ve indirme geçmişlerinizde kaydedilmez.
Tüm yeni çerezler, açtığınız tüm gizli pencereler kapandıktan sonra silinir.
Gizli moddayken Google Chrome yer işaretleriniz ve genel ayarlarınız üzerinde yapılan değişiklikler her zaman kaydedilir.
Yani kısaca girdiğim siteler,yaptığım değişiklikler kaydedilmesin diyenler için harika bir mod.
Peki kardeşim ben bu gizli modu sürekli olarak kullanmak istiyorum yani her chrome tarayıcısını açtığımda gizli mod açılsın istiyorum bunun için ne yapabilirim ?
Her zaman gizli modda sörf yapmak istiyorsanız ;
Chrome simgesine Sağ Tık>Özellikler>Hedef bölümüne gelin.
Ardından orda yazan hedefin sonuna gelip 1 boşluk bırakıp -incognito yazın.
Bakın boşluk bırakmazsanız olmaz.
Artık her Chrome sayfası açtığınızda gizli mod otomatikman devreye girecektir.
Gizli Moddayken Yeni Sekme açarsanız şöyle bir ekranla karşılaşırsınız.
Unutmayın,gizli moddayken yazmış olduğunuz şifreler ve kullanıcı adları kaydedilmez o yüzden herhangi bir foruma giriş yaparken üyeliğinize manuel olarak giriş yapmak zorundasınız yani ziyaretçi olarak girersiniz.
İyi forumlar
Google Chrome bildiğiniz gibi çok hızlı bir browser.
Peki biz Google Chrome da "Gizli Modu" nasıl ve ne kadar kullanabiliriz ?
Bu konuda bu soruya cevap vermeye çalışacağım.
Öncelikle "Gizli Mod"a geçmek için tarayıcı açıkken sağ üst köşedeki anahtar simgesine tıklayıp "Yeni gizli pencere aç"a basmamız yeterlidir.
Peki nedir bu "Gizli mod"un özellikleri ?
Gizli moddayken açtığınız web sayfaları ve indirdiğiniz dosyalar, tarama ve indirme geçmişlerinizde kaydedilmez.
Tüm yeni çerezler, açtığınız tüm gizli pencereler kapandıktan sonra silinir.
Gizli moddayken Google Chrome yer işaretleriniz ve genel ayarlarınız üzerinde yapılan değişiklikler her zaman kaydedilir.
Yani kısaca girdiğim siteler,yaptığım değişiklikler kaydedilmesin diyenler için harika bir mod.
Peki kardeşim ben bu gizli modu sürekli olarak kullanmak istiyorum yani her chrome tarayıcısını açtığımda gizli mod açılsın istiyorum bunun için ne yapabilirim ?
Her zaman gizli modda sörf yapmak istiyorsanız ;
Chrome simgesine Sağ Tık>Özellikler>Hedef bölümüne gelin.
Ardından orda yazan hedefin sonuna gelip 1 boşluk bırakıp -incognito yazın.
Bakın boşluk bırakmazsanız olmaz.
Artık her Chrome sayfası açtığınızda gizli mod otomatikman devreye girecektir.
Gizli Moddayken Yeni Sekme açarsanız şöyle bir ekranla karşılaşırsınız.
Unutmayın,gizli moddayken yazmış olduğunuz şifreler ve kullanıcı adları kaydedilmez o yüzden herhangi bir foruma giriş yaparken üyeliğinize manuel olarak giriş yapmak zorundasınız yani ziyaretçi olarak girersiniz.
İyi forumlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)