farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cadıdan düşen itemler kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tornado07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 304
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Jüpiter Hilenin adını bilmiyorum

Videoyu durdurup veya yavaş şekilde izlerseniz fark edersiniz banada bişeyler düşüyor orda bilerek almıyorum grubdada değilim başkası alıyor arkanda 21 lv biri vardı beyaz bayrak bastı haritadan bakarsanız fark ediceksiniz kaya keserkende aynısı oluyor kırmızı ejder keserkende bu hile ile ilgilenilsin bi caresi yoksa söyleyin ona göre oynuyalım bu oyunu daha edit getiricez diyosunuz !!!

oyuncu kaybetmeye baŞlaycaksiniz para da kazanamicaksiniz sayin admİn ve gm arkadaŞlar 7x hİlesİnİ kullananlari peŞİnden koŞarken bİrde bu baŞkasinin adina çikan İtemlerİ otomatİk toplama hİlesİyle çaat dİye mİlletİn İtemlerİnİ yerden çalmaya baŞladi sakin bana hirsiz eldİvenİ kullaniyorlar demeyİn oyun diŞi kural hatta google dan araŞtirirsaniz Şu Şekİlde çikar ortaya baŞkasinin adina düŞen İtemİ yerden almak yeter artik bİŞİler yapin çözüm sİze kalmiŞ...

Son düzenleme:
Bu hilenin videolarını foruma yüklemekle iyi yapmışsınız. Umarım Gm arkadaşlarımız ilgilenirler.

İyi oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri