noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

AraF Online Genel Bilgilendirmeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sub Zero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 348

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar,

Yoğun bir dönemden geçtik ve sorunları tek tek aşıyoruz. Tarih veremiyoruz biliyorsunuz tarih verdiğimizde ve sonuçta büyük bir sorun çıkınca işler fazlası ile gecikiyor araya farklı konular giriyor vs.
Oyunda bulunan sorunlar çözülüyor en önemli sorunlarımızdan 3 tanesi başarı ile halledildi. Normalde çok basit bir şekilde halledilebilen bir kaç konu dil değişikliği sorunu nedeni ile 1 ay aldı fakat sorun çözüme kavuşturuldu.
Bazı arkadaşlarm firma oyunu devretsin veya yapamadınız gibi şeyler söylemiş. Oradan öyle düşünmeniz gayet normal ben şahsım adına 6 yıldır bu işin mutfak kısmında olmama rağmen bu şekilde bir sorunlar zinciri görmedim. Düşünceleriniz sizin tarafınızdan bakınca tamamen doğru ve anlaşılabilir. Oyunu bırakmak gibi bir niyetimiz kesinlikle yok. Çok zorlu süreçler yaşattı bize ayrıca bu süreç içerisinde sizden de bir sürü laf işittik bize kızdınız, sinirlendiniz çoğu zaman moralimizi alt üst ettiniz Fakat bırakıp gitmek gibi bir tutumumuz olmadı asla da olmayacak.
Oyunun Türkçe client'ı 28 Ocakta kapalı beta için hazır olacak gibi görünüyor. Fakat bu bir tarih değil. Yani 28 Ocakta size oyun erişimi verebileceğimizi düşünmüyorum. Şubat ayının başlarında oyunu sizinle birlikte test edebiliriz. Bu konuda biraz daha rahatım zira karşılaşabileceğimiz en tehlikeli sorunla karşılaştık ve çözdük. Yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Araf Online bizimle ve bizde.

Kapali beta acilis tarihi hk.

Merhabalar,

Oyunun testleri ve düzenlemeleri devam ediyor. Fakat sizinle paylaşmamız gereken bir konu var ki hepiniz neden geciktiğini merak ediyorsunuz.
Bildiğiniz gibi oyunun Ingilizce versiyonu bulunmamakta dolayısı ile oyun Çince'den Türkçe'ye çevrilmekte. Bu çeviri anlamında zaten çok zorlu bir süreçti fakat çeviriler tamamlanmıştı. Fakat son 2 haftadır uğraşılan sorun çevirilerden çok daha önemli oyunun yapısı tamamen Çince olduğundan kullanılan yapım ve üretim programları Çince ve yapımcı firma daha önce hiçbir oyununu Uzak Doğu dışında ülkere servis etmediğinden karşımıza programlama ve veri tabanlarında tahmin etmediğimiz sorunlar çıktı. Oyunun gecikmesinin sebebi bu sorunlara dayanıyor. Sorunları çözeriz umudu ile sürekli çalışıyoruz fakat henüz oyunu sizlere sunabilecek kadar "iyi " bir seviyeye getiremedik. Bu nedenle oyunun Kapalı Beta tarihi tekrar ertelenmiştir. Ve bu süre 2 haftadan az olmayacaktır. Kesin bir tarih şu anda veremiyorum. Bu hafta içerisinde kesin açılış tarihi yayınlanacaktır.

Yaşanan sorunlardan dolayı tüm bekleyen arkadaşlarımızdan özür dileriz.

Saygılarımızla,
Araf Online Yönetimi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri