emirhanHCL 1
emirhanHCL
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
Test5410 1
Test5410
Sinqapur 1
Sinqapur
Hikaye Ekle

''Örümcek Avcısı''!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuxuuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 101
Sözleri Ajansspor tarafından Stoch öncelikle golünü yorumlarken, “Kornerlerde ceza sahası dışında seken veya dönen topa vurmak için bekliyorum. Bugün de öyle oldu, defans oyuncusu aldığım anda vuracağı düşündü, ben topu sola aldım ve vurdum güzel gol oldu. G.Saray karşısında da aynısını denedim ama top direğe çarpmıştı ve maalesef gol olmadı. Bugün ise güzel bir gol oldu” dedi.

Bu arada taraftarın kendisine “Örümcek Avcısı” lakabını takmasını yorumlayan Stoch, “Geçen hafta da Speedy Gonzales dendiğini duydum, bu hafta ise örümcek avcısı... Ben sonuçta takıma katkı vermeye çalışıyorum” dedi.

Maçı da yorumlayan başarılı futbolcu, “Maça iyi başladık ancak ikinci yarı istediğimiz gibi geçmedi. O anlarda da topun arkasına geçtik ve kazanmayı da başardığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Basın toplantısı
Stoch, basın toplantısında ise ''Maça iyi başladık. Golleri bulduk. Skor lehimize dönünce oyunun hakimiyetini kurduk. İkinci yarı farklıydı. İyi yaptığımız şeyleri yapamayınca, gol yedik. Beraberliği de yakalayabilirdi rakip takım. Üzerimize gelmeye başlamışlardı. O anda soğukkanlı olamadık, doğru futbolu oynamaktan uzaklaşmıştık. Ancak kazanmak önemliydi. Bunu başardığımız için mutluyuz'' dedi.

Hakkında Avrupa'nın önemli kulüpleriyle transfer dedikoduları olduğu ifade edilerek düşünceleri sorulan Stoch, ''Benim de internette okuduğum bir şey. Doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Ciddi bir teklifin olduğundan haberdar değilim. Sizin bildiğiniz kadar biliyorum'' cevabını verdi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri