Manwe Work 1
Manwe Work
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

CS 1.6 Mic. den KONUŞMA !!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karasim35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arklar ben cs 1.6 oynuyorum kulaklık ve kamera var ama 2 sındende sesım gıtmıyor nasıl yapılacagı hakkımdada hıc bı bılgım yok yardımcı olurmsusunuz lutfen..

Şimdi Windows 7 ve Vista İçin Anlatıyorum ;

1. sol alttaki başlata tıkla ve denetim masasını sec
2. açılan pencerede yazıcı ve hoperlör resminin olduğu yerde "Donanım ve Ses" yazan yere tıkla
3. yine hoperlör resmi olan yer ("Ses" bölümü yani)
4. "Ses Aygıtlarını Yönet" yazan yere tıkla
5. açılan pencerede "Kayıt" bölümüne tıkla
6. sadece oyunda kullanmak istediğin mikrofonu tak (eğer laptop kullanıyosan laptopun micini devre dışı bıraktığın anda birdaha devreye sokamassın o yüzden bir eline ya da birşeyle laptopun mici kapat) ve konuş orda isternet bağlantısında olduğu gibi dikey şekilde çubuklar var sen ses çıkarttıkça ordaki yeşil çubuklar artacaktır yeşil çubuklardan en fazla çıkan mikrofonun üstüne tıkla
7. altta varsayılan yap eğer varsayılan yap düğmesi çıkmadıysa o yeşil çubuk çıkan mikrofonun resminin altında "✔" işareti varsa iş tamamdır
8. eğer hala oyunda mikrofon çalışmassa pc yi yeniden başlatmanı öneririm
9. o da olmassa olmasın bizde hala çözüm var :D
10. en kötü cs 1.6 yı aç
11. hiçbirşey yapmadan "Options" bölümünü aç
12. "Options" bölümünden "Voice" kısmına geç
13. "Test Microphone" kutucuğuna tıkla ve konuş ordaki çubuklar yükselecektir ve sesini duyacaksındır o da olmadı cs yi sil baştan yükle ama cs yi en son durumda kalırsan sil ve baştan yükle o da olmadı atahan_unal@hotmail.com ekle kardeşimin msn ordan anlatırım

HADİ SANA KOLAY GELSIN EĞER YARDIMCI OLABILDIYSEM NE MUTLU BANA INSALLAH PROBLEMI COZERSIN EMEĞE SAYGI + REP PLS VERMESENDE OLUR FAKAR EN KISA ZAMANDA SW ME BEKLERIM SW IP : 95.173.175.61 SLOTLUK - ADMINLIK VERILIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri