Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Sen Daha Haddini ÖğrenemedinmiÖncelikle Olm TrPLoToNiqq Bu Sana Ders Olsun
Nie Dersen Cıkıpda YANLIŞ YALAN HABERLERLE FORUMU MEŞGUL ETME OLM
Sen Kim Beni Yıkmak kim İlk Önce ÖDEVİNE çalış Liseli Sonra benle ws at
2 cisi DoguHanım V.b Laflar dıorsunya Oda senın terbıyen benım bildigim HANIMLAR Yerde olr anladın demi ŞEKİL A daki Gibi
AFERİN TEBRİK ETMİSİN
NOT: Bi AFERİN daha Cunku ADAM KENDİ İtemiyle WS atmışdır
iyi forumlar..
Git biraz Öğren GeL Koş Böyle KonşTuğun SÜrece Hesap engellenmesi Herşey Olur Sana Birşey Söyleyimmi TrPLoToNiqq Komşum Oluyor Ve Tüm Editleri Kendinin Kimseden Almamştır.!! Sen öyle Diyiceğine Hatırlatırım Ben LoBeMoLL Adlı Karakterimle Ws Atarken Ne korkusu Artık Bilmem Sersemlete Sersemlete Yatırıyordun
Oyunu Öğren GeL.Sen Daha Haddini ÖğrenemedinmiGit biraz Öğren GeL Koş Böyle KonşTuğun SÜrece Hesap engellenmesi Herşey Olur Sana Birşey Söyleyimmi TrPLoToNiqq Komşum Oluyor Ve Tüm Editleri Kendinin Kimseden Almamştır.!! Sen öyle Diyiceğine Hatırlatırım Ben LoBeMoLL Adlı Karakterimle Ws Atarken Ne korkusu Artık Bilmem Sersemlete Sersemlete Yatırıyordun
Oyunu Öğren GeL.
Konumu Kirletme lan
hani Kacıordum hanı ws atmıorrdum ilk ws 5-3 rovans ws 3-2 bide 3cü ws attık 5-0 BENI CIKIP YENSINLER fotoları foruma atsınlar bende tebrıkler yazarım sızın gıbı delım bıkere bıle yatmadım sarılara karsı bikere bile tmmı

gel senlede atalım

pm at gelırım

bidada buralara cıkıp konuyu kırletme

Bir el bile alamamış hahahahaaTebrikler Necati
![]()
Teşekürler oğulcan

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...