noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yardıma İğtiyacım Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YöneticiBaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 526
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YöneticiBaba

Level 7
TM Üye
Konular
282
Online süresi
2d 10h
Reaksiyon Skoru
45
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 4 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
179
MmoLira
71
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaslar Metin2 yi 2 gun önce yukeledım fakat çalıstı biraz oynadım öbürsü gün girdiğimde bir anda reset atı şaşırdım bugun tekara gırdım saat 13:30 civarlarında 30dk oynadım kapatım tekara girdim reset çekti :S Arkadaslar Oyunu Az Önce Silip Tekarar Yukledım Ramlar Uygun Isı Sorunu Yok Ekran Kartı fALANLA İlgili Guc Acık acık olmadıgına nasıl bakılır bilmiyorum Pc den fazla anlamam zaten netten arastirmalar yaptim fakat bir sonuc ortaya cıkmadı tek metin2 ye girerken reset atıyor tum programları kapatım bilgisayar 2 hafta once temizledik zaten pervane donuyor sorunsuz bunu çözümlemek çin ne yapabilirim arkadaslar Oyunu metin2 sitesinden indirdim hep reset atıyor sldim yukledım olmadı Arkadaslar lutfen cozum yolu bulun ne olur lutfen

sanırım bir pcden pek problemin yok güvenlik duvarın açıkmı veya hangi virüs programını kullanıyorsun

ufffffffff havin mtn 2 yi indiremiyorum çok denedim ama olmuyor foruma girdim ordada yok nasıl indirecem birisöylermiiiiiiiii:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri