Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

S4 hack By TeamHS4L Adiction (Block Hack var)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan heysen07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 83
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bendede aynı sorun çıkıyor lütfen bir çözümü varsa söyle yoksa (konu kilit!)

çalışıyor

kardeşim sende çalışıyor olabilir tmm kabul ediyorum ama bende çalışmıyor bu konuyu açtığın anda bu adamın sorunlarla ilgilenme zorunluluğu var böyle saçma bi durum olmaz olamaz laptop win 7 çalışması gerekir fakat çalışmıyor bu sorunu araştırırsa sevinirim yoksa konu kilite kadar gide bilir bide dediğim gibi sende çalışıyor olabilir ama bende çalışmıyor.çalışıyor diye bilgi versende bu bilgi senin için geçerli yine dediğim gibi bu arkadaşımız bu sorunlardan tamamen sorumludur onun içindir ki (ne diyeceğimi unuttum)neyse kısaca bu arkadaş burdaki sorunları araştırmakla sorumlu en azından hani sorunu çözemedim pardon,çözümü bulamıyorum,düzeltemiyorum v.b gibi bilgiler bile yeterde artar benim istediğim şey böyle saçma şeylerin olmaması adam gidiyo bi yerde buluyo (belki emek veriyodur bilemem vermiyenler hakkında konuşçam)her şeyi kopyalıyo link,vt koyup geçiyor kimbilir oda belki bulduğu yerdendir ondan sonra diyo ki emeğe saygı +rep v.b böyle saçma bi olay olmaz neyse sakinim şimdilik bu kadar iyi geceler ßß:l04:

Son düzenleme:
olum biraz sus :D

x-trap yakalıyor kardesim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri