Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba Uzay Pilotları;
Darkorbit Yoğunluktan Dolayı Her Zaman Kullanılan Tarayıcılarının Gereksiz Dosyalarını (Çerezlerini) Silmemiz Gerektiğini Bir Çoğumuz Bilmektedir.
Sizler İçin Açıklamalı Bir Şekilde Program Aracılığıyla Çerezler Nasıl Silinir Aşağıda Anlatılmıştır. Umarım İşinize Yarar.
Programı aşağıdaki resme tıklayarak indirebilirsiniz.
Program Adı: Ccleaner Türkçe'dir
Not: Linke Tıkladığınızda İndirmek İçin Pencere Açılmaz İse Start Download Yazan Yere Tıkladığınız Taktirde Pedncere Açılacaktır.
Programı Bilgisayarınıza Yükledikten Sonra. Alttaki Resimdeki Gibi Çerezleri Silebilirsiniz.
Darkorbit Forumundan alıntıdır..!
Darkorbit Yoğunluktan Dolayı Her Zaman Kullanılan Tarayıcılarının Gereksiz Dosyalarını (Çerezlerini) Silmemiz Gerektiğini Bir Çoğumuz Bilmektedir.
Sizler İçin Açıklamalı Bir Şekilde Program Aracılığıyla Çerezler Nasıl Silinir Aşağıda Anlatılmıştır. Umarım İşinize Yarar.
Programı aşağıdaki resme tıklayarak indirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Program Adı: Ccleaner Türkçe'dir
Not: Linke Tıkladığınızda İndirmek İçin Pencere Açılmaz İse Start Download Yazan Yere Tıkladığınız Taktirde Pedncere Açılacaktır.
Programı Bilgisayarınıza Yükledikten Sonra. Alttaki Resimdeki Gibi Çerezleri Silebilirsiniz.
Darkorbit Forumundan alıntıdır..!
Son düzenleme:
Darkorbit ' ile alakası nedir ?
Oyunda versiyon yükseldi ve bizden çerezleri silip tekrar oyuna girmemizi istiyor.
Çoğumuz bilmediği için bende paylaştım.

Virüs total bulunmamaktadır.
Bildirildi.
Site kendi sitem olmadığı için virüs total e gerek duymamıştım ama şu an konuma virüs total koydum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)