kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
[DEV]AB 1
[DEV]AB
R 1
Roksam
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Jüpiter..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ysnkrcßß
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın gm ve forum kullanıcıları,
jüpiter ilk açılacağı zaman dropların %100 olacağı söylenmişti...
Oyun açıldığından beri droplar %300 dü. şimdi de sömestr tatili sebebiyle %500 olmuş...
gm lütfen şu dropları değiştirip durmayın :( ve düşürün %200 olsa yeter herkese... bana diyecek arkadaşlar, kolay kolay kasılıyoruz ne var işte diye.. kolay kasıldığı için hileciler daha rahat farkında mısınız bilmiyorum.
adama video aldıgımı söylüyorum, zaten drop 500 1 saatte yenisini kasarım diyor. sizde hiç banlamayın daha iyi......:ka24:

Senin için bu kadar sorun olması anlamsız bence.Kasmaya bak en iyisi hilecilerin hakkında gerekenler yapılıyor zaten.

Nasıl anlamsız? adam hile yapıyor kastıgı parayı asıl charına aktarıyor..... ben saatte 300m yapıyorsam adam 500 yapıyor... Hileciler için hiç gereken yapılıyor gibi değil ama

ya da madem ceza veriliyor. önceki konuya yazdıgım mesajdaki gibi, xxxx kullanıcısı hile mi yapıyor? onunla aynı ip adresini taşıyan yani o bilgisayardan açılan diger hesaplar da hile kullanmaktan ban yemeli... o zaman hiç kimse cesaret edemez hileye. ha kendi charından yapmışsın ha para kastıgın chardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri