noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Ban Küçümseme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smog6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 417
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jüpiter Serverinde oynuyorum Kimin hakaretten ss sini alsam Hemen küçümsüyorlar 3 gün bandan nolur pvp server bu diyorlar Lütfen bunla ilgilide bi kural gelsin ban küçümsemede ban sebebi olsun Lütfen artık Sıkıldım!

Bu Bir Sorun Değil Bence.Arkadaşları Görmezden Gel Sende Cevap Verme,En Kötü Pm Atmayı Engelle.

Oyunun Temiz Tutulması İçin Elinizden Geleni Yapın Lütfen.

Bu Bir Sorun Değil Bence.Arkadaşları Görmezden Gel Sende Cevap Verme,En Kötü Pm Atmayı Engelle.

Oyunun Temiz Tutulması İçin Elinizden Geleni Yapın Lütfen.

Dediğinizin farkındayım Yaptımda.Fakat adam Bana Şunu diyor ve bu laf bana çok koyuyor Emeklerini Hiç önemsemeyen insanın oyunda ne işi var anlamıyorum !

3 Gün ban yesem ne olur yemesem ne olur.
Burası Pvp server 1 saatte 100 level kasarım gine

gibi cevaplar insanı çok üzüyor!

Dediğinizin farkındayım Yaptımda.Fakat adam Bana Şunu diyor ve bu laf bana çok koyuyor Emeklerini Hiç önemsemeyen insanın oyunda ne işi var anlamıyorum !

3 Gün ban yesem ne olur yemesem ne olur.
Burası Pvp server 1 saatte 100 level kasarım gine

gibi cevaplar insanı çok üzüyor!

Maalesef Ban Sürelerimiz Belirli.Hakaretten Dolayı 3 Gün Ban Atabiliyoruz.Bu Ban Süreleri Zaten Oyuncuları Oyundan Soğutmak İçin Değil,3 Gün Ban Yedikten Sonra Arkadaş Hatasını Anlayıp Bir Daha Aynı Hataya Düşmeyecektir Bence.

Maalesef Ban Sürelerimiz Belirli.Hakaretten Dolayı 3 Gün Ban Atabiliyoruz.Bu Ban Süreleri Zaten Oyuncuları Oyundan Soğutmak İçin Değil,3 Gün Ban Yedikten Sonra Arkadaş Hatasını Anlayıp Bir Daha Aynı Hataya Düşmeyecektir Bence.

Ben Zaten Hakaret Banının Süresinin Artırılmasını Değil Hakareti Ettikten sonra ona ss aldımı ve görmesi için foruma koyacağımı söylediğim zaman Yaptığı Küçümseme Durumuna Ban süresi Gelmesini İstedim :). Bide Bizim Türk İnsanı Hatasını anlamaz bence kolay kolay :) Gine gider başının Dikine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri