Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lütfen Yardm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan treayntr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

treayntr

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
3h 47m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar sizden yardım istiyorum bu yüzden bu konuyu açtım.Öncelikle ben "Normal" düzeyde bir bilgisayar kullanıcısıyım Metin2 yi Tr ve Pvp olarak 2 sene boyunca oynadım.Sizinle açık konuşim ben bir pvp server açmak istiyorum ama tek sebebi gm olup kod kullanmayı çok istemem bunun için sürüyle başvuurlarda buulundum hepsinden olumsuz sonuç aldım arkadaşlar bakın ben size şunu açık ve net sölim ben dinamik ip li bir bilgisayar kullanıyorum ip m modemi kapatıp açınca değişiyor bunu sölememin sebebi ben ne hamachiden anlarım ne nacivatta ne de portmap yada server files dan ne oldukları hakkında en ufak fikrim yok sorunumda burada bilmedigim şeyleri kullanıyorum ve bilmedigim şeylerden bilmedigim bişey ortaya çıkıyor gereksiz tek istediğim şey gm olup kodları kullanabilmek bunun için çok fazla vakitte ayırırım ama lütfen gözünüzü iyi açın okurken ben belki biraz m.alımdır cidden virtual pc dende anlamıyorum ve server için hangi doyaları toptan bulabilecegimide bilmiyorum ögrenciyim elirim yok paralı olarak ta kurduramam tek istediğim gm olup kod filan yazmak bu tip şeyler bende şu an server kurmak için gerekli dosyalar yok çünkü ne oldukları dahil nereden adam akıllı indirebileceğimi bilmiyorum MC nedir hamachiden nasıl baglanılır şu anda buradan birinize mesaj yazmayıda bilmiyorum lütfen bana tam anlamıyla yardım edecek birisine ihtiyacım var gerçektende zerre kadar anlamıyorum.. inancım var zamanım var gücüm var enerjim var reklam yapabileceğim tonlarca foruma sürüyle üyeligim bi sürü arkadaşım var ama bilgim yok bu konularda size yalvarıyorum bana yardımcı olun bana adam akıllı ulasabileceğiniz 2 adet adresim var evimin adresi buyrun karşıklı konuşalım bana anlatıp kafamı klavyeye vura vura ögretin yada siz kurun bana yanlızca yetki verin bide f.acebook adresim var h t t p://w w w .face b o o k . c o m/R e a y n 9 7 aradaki boşlugu kaldırırsanız facebook adreism budur bana mesaj atıp ulaşabilrisnz cidden gm olmayı çok istiyorum ben bilgi eksikliğim yüzünden olamıyorum çok video izledim anlatım okudum ama açıklamıyor kimse bu ne işe yara r niye yapıyorum belki sw kurunca onu istemeyecegim... herneyse lütfen bana yardım edin buyrun siz kurun team wievrdan bilgisayarıma girip ya da bana anlatın ben yapmaya çallışayim oonline olarak yada facemden yazın numaramı verim ekleyin arayın konuşa konuşa yapmaya çalışim ya yalvarırım bana bir çözüm bulun lüttfen 7/24 bekliyor olacagım lütfen konum kilitlenmesin yada kaldırılmasn çünkü yardıma ihtiyacım var çok lütfen saçma sapan yorumlar yazıp güncel tutmayada çalışmayacagım yanlızca bir dost eli istiyorum hepsi bu... :(

Lütfen yardım edin ya lütfen çok istiyorum gm olabilmeyi sw kurmayı plzzz

Yeri burası değil Soru-Cevap bölümüne taşınsa bile başlık uygunsuz olduğu için konu kilitlenir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri