- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar.. Bu Site Panelini Güzel Bir Anlatımla Forumda Göremedim.. Bende Konu Açmak İstedim. İlk Panel Konumdur.. En Altta Virüs Total Sonucu Koyacağım..
SiteResim:
ADMİNPANEL:
İndirdiğiniz Dosyaları site düzenleme programınızdan (Ben Filezilla kullanıyorum)
httpdocs'un İçindekileri komple silip bu dosyaları attığınızda siteniz hazır demektir!
Fakat atmadan önce dosyalar arasındaki ayarlarim159.php deki tüm gerekli ayarları serverınıza göre yapınız. (IP, ŞİFRE, SERVER ADI, SİTESİ, FORUM, FACEBOOK vb..)
ayarlarim159.php'den admin panelinizin ID ve ŞİFRESİNİDE ayarlayabilirsiniz.. (Panel ayarlama ayarlarim159.php de en alttadır.)
Sitede Başlıca Bulunanlar:
1- Market Sistemi
2- Normal Metin2deki Gibi Destek Sistemi
3- Çok yönlü üye paneli (İçindekiler: Bugdan Kurtarma Hesap Şifresi Değiştir Depo Şifre iste Şifre Değiştir Ep al Ödeme bildirimlerim Hesabını Dondur ödeme bildirimi yap Mail adresi değiştir Davet sistemi)
Davet sistemi açıklama:
Bu sistem sayesinde üyeleriniz sistemdeki link ile arkadaşlarını üye yaptıgında arkadaşının aldığı ep miktarının %10'u davet edene hediye gider.. Süper sistem Üye toplamak için birebir..
Destek Sistemi Açıklama:
Destek sisteminde size gelen ticketleri admin panelinden görebilirsiniz..
ADMİN PANELİ GİRİŞ:
Site Özelliklerine Devam Edelim:
Full sistem market sistemi çalışmaktadır. Oyuncularınız sorunsuz şekilde ep alıp sizin admin panelinden markete koyduğunuz itemleri ep ile satın alabilir. Aldığı itemler karakterinin deposuna gider..
Satışlarınızda çok yararı olacaktır..
Sorunsuz Sıralama, Ban Listesi, Boss Avcıları..
Site Üstü Banner Ortası Oyun Adınızı Yazmanız İçin Boştur..
Photoshop veya başka bir program ile güzel bir server adı yazıp oraya program yardımıyla ekleyebilirsiniz.
Panel içinde bulunan not defteri dosyaları arasında index ile ana sayfadaki düzeni, solmenu ile soldaki üye panel girişi server durumu gibi yerleri düzenleme, sagmenu ile sıralama lonca sıralaması yerlerini düzenleme yapabilirsiniz.. Bu dosyaların içinde yaptığınız oynamalarla yazı şekillerini ve oralardaki yazıların renklerini kalınlıklarını ayarlayabilirsiniz..
Panel Dosyaları düzenleme:
İmages/news den site anasayfadaki kayan bannerleri değiştirebilirsiniz..
İmages/ui den site arkaplanı, üst banner ana sayfa boss avcıları ban listesi gibi resimleri düzenleyebilirsiniz.
İmages/banka dan satış yaparken koyacağınız banka bilgilerinin resimlerini düzenleyebilirsiniz..
BAŞKA SORACAKLARINIZ VAR İSE YORUMLARDA BELİRTİNİZ AÇIKLAMA YAPILACAKTIR...
VİRÜS TOTAL:
:ka19:
BU PANEL ALINTIDIR. KENDİ YAPIMIM DEĞİLDİR. KENDİM BİZZAT KULLANDIM İSTEYENE ÖZELDEN KULLANDIĞIM LİNKİ ATABİLİRİM.. KESİNLİKLE FULL FONKSİYON SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR..
LİNK :
SiteResim:
ADMİNPANEL:
İndirdiğiniz Dosyaları site düzenleme programınızdan (Ben Filezilla kullanıyorum)
httpdocs'un İçindekileri komple silip bu dosyaları attığınızda siteniz hazır demektir!
Fakat atmadan önce dosyalar arasındaki ayarlarim159.php deki tüm gerekli ayarları serverınıza göre yapınız. (IP, ŞİFRE, SERVER ADI, SİTESİ, FORUM, FACEBOOK vb..)
ayarlarim159.php'den admin panelinizin ID ve ŞİFRESİNİDE ayarlayabilirsiniz.. (Panel ayarlama ayarlarim159.php de en alttadır.)
Sitede Başlıca Bulunanlar:
1- Market Sistemi
2- Normal Metin2deki Gibi Destek Sistemi
3- Çok yönlü üye paneli (İçindekiler: Bugdan Kurtarma Hesap Şifresi Değiştir Depo Şifre iste Şifre Değiştir Ep al Ödeme bildirimlerim Hesabını Dondur ödeme bildirimi yap Mail adresi değiştir Davet sistemi)
Davet sistemi açıklama:
Bu sistem sayesinde üyeleriniz sistemdeki link ile arkadaşlarını üye yaptıgında arkadaşının aldığı ep miktarının %10'u davet edene hediye gider.. Süper sistem Üye toplamak için birebir..
Destek Sistemi Açıklama:
Destek sisteminde size gelen ticketleri admin panelinden görebilirsiniz..
ADMİN PANELİ GİRİŞ:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Site Özelliklerine Devam Edelim:
Full sistem market sistemi çalışmaktadır. Oyuncularınız sorunsuz şekilde ep alıp sizin admin panelinden markete koyduğunuz itemleri ep ile satın alabilir. Aldığı itemler karakterinin deposuna gider..
Satışlarınızda çok yararı olacaktır..
Sorunsuz Sıralama, Ban Listesi, Boss Avcıları..
Site Üstü Banner Ortası Oyun Adınızı Yazmanız İçin Boştur..
Photoshop veya başka bir program ile güzel bir server adı yazıp oraya program yardımıyla ekleyebilirsiniz.
Panel içinde bulunan not defteri dosyaları arasında index ile ana sayfadaki düzeni, solmenu ile soldaki üye panel girişi server durumu gibi yerleri düzenleme, sagmenu ile sıralama lonca sıralaması yerlerini düzenleme yapabilirsiniz.. Bu dosyaların içinde yaptığınız oynamalarla yazı şekillerini ve oralardaki yazıların renklerini kalınlıklarını ayarlayabilirsiniz..
Panel Dosyaları düzenleme:
İmages/news den site anasayfadaki kayan bannerleri değiştirebilirsiniz..
İmages/ui den site arkaplanı, üst banner ana sayfa boss avcıları ban listesi gibi resimleri düzenleyebilirsiniz.
İmages/banka dan satış yaparken koyacağınız banka bilgilerinin resimlerini düzenleyebilirsiniz..
BAŞKA SORACAKLARINIZ VAR İSE YORUMLARDA BELİRTİNİZ AÇIKLAMA YAPILACAKTIR...
VİRÜS TOTAL:
BU PANEL ALINTIDIR. KENDİ YAPIMIM DEĞİLDİR. KENDİM BİZZAT KULLANDIM İSTEYENE ÖZELDEN KULLANDIĞIM LİNKİ ATABİLİRİM.. KESİNLİKLE FULL FONKSİYON SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR..
LİNK :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yorumlarınızı olumlu olumsuz bekliyorum hepsine +rep...
- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 60
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
lütfen emeğe saygı yazdık okadar yorum yokmu :S güncel..
- Konular
- 102
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 77
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
100 Kez verildi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)