Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
eft akaranın ilk gunleri 8 lvli 2 saatde zor kastıgımı bilirim..63 lwlde chari volkan arkadasma devretmşstim o gunden bu gune lNoBodyStopMel (dReamBaD)
itemler
raptor +7..totomıc +7..hanguk +5..we+0..diamon ring..3 parca +7 chitin..1parca +8 chitin ustluk..shel bot +7...ımpack +7..gorew kalkanı +3 diyerleri gorew quest..
Bilindigi gibi opal bugu yuzunden suan hs acilmadi onu en kısa zamnda accaz..charin tek sahibi volkan kardesimdir..63 kadar ben kastıgım icin sizinle paylasmak istedim kendisinin izniyle herkese iyi oyunlar
itemler
raptor +7..totomıc +7..hanguk +5..we+0..diamon ring..3 parca +7 chitin..1parca +8 chitin ustluk..shel bot +7...ımpack +7..gorew kalkanı +3 diyerleri gorew quest..
Bilindigi gibi opal bugu yuzunden suan hs acilmadi onu en kısa zamnda accaz..charin tek sahibi volkan kardesimdir..63 kadar ben kastıgım icin sizinle paylasmak istedim kendisinin izniyle herkese iyi oyunlar
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.