farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Özellikle emre-28 veYunus-54

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan senbeni02
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar bütün sv kurma dosyalarım hazır,Bilgisayarımın sitemi 1 GB RAM,160GB HARDİSK ,1mb net hızı işte virtual pc yi kurdum daha sonra memory ı 1024 sectım hata verdı atla 736 vs vs yazdı bende 512 yaptım network dan hamachiyi sectim harddis secegeınıde ayarladım vıdeo ızleyerek yapıodum vıdeoda yapan kıside bişiler yukelnıyo ılerleme falan oluo fakat bende aynı seylerı yaptıgım halde ot gibi duruo Yardımlarınzı beklıyorum
İşte uploadladım ekranın resmını bı yardım edın lutfen
http://www.gameself.com/image/b5066ef31b18039b8ce5

Yunus Ne Demek İstedi Anlamadım :) Fakat ;

Sorunun, Virtual'Lın Server Filesi Görmemisinden Kaynaklanıyor. Bunun Çözümü Çok Basit Daha Doğrusu Sen Kurarken Yanlis Kurmus Olabiirsin Simdi Kısaca,Server Files'i Çıkartıkdan Sonra 12kb'lık bi pc işareti olan dosya var .vhd uzatılı,ona girip server filesin nerde oldugnu doğru bi biçimde yazman lazım eğer benim videom'dam yaptıysan orda göstermistim. onuda yaptıktan sonra virtual'dan new'de ortakini seç ram ayarını filan yap sonra hardisk1'den 4gb lık server filesi yani .vhd uzantısını seç ve kaydet sonra start'la hata vermez veya raminden bu sorun çıkabilir yine olmazsa PC'ye reset at ve rami biraz daha yükselterek start'la sorunun çözülür. Sana Kolay gele..

İyi Forumlar, Saygılarımla ;)

Sorunun, Virtual'Lın Server Filesi Görmemisinden Kaynaklanıyor. Bunun Çözümü Çok Basit Daha Doğrusu Sen Kurarken Yanlis Kurmus Olabiirsin Simdi Kısaca,Server Files'i Çıkartıkdan Sonra 12kb'lık bi pc işareti olan dosya var .vhd uzatılı,ona girip server filesin nerde oldugnu doğru bi biçimde yazman lazım eğer benim videom'dam yaptıysan orda göstermistim. onuda yaptıktan sonra virtual'dan new'de ortakini seç ram ayarını filan yap sonra hardisk1'den 4gb lık server filesi yani .vhd uzantısını seç ve kaydet sonra start'la hata vermez veya raminden bu sorun çıkabilir yine olmazsa PC'ye reset at ve rami biraz daha yükselterek start'la sorunun çözülür. Sana Kolay gele..

doğru

:cool:
şunu demek isdedim Ben kurarim Sen dert etme hamachili ise hamachi ağ gell
demek isdedim sonraçimm...
ben hepsini yaparim demek isdedim anladiysan......!
emre-28
bak müslümanlar en fazla 3 gün küst kalirlar yarin 3 olio barişalim da iş bitsin....!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri