Arkadaşlar bir cok server sahıbı serverıne pelerın sapka gıbı modeller yuklemek ıster.
BENDE BUNLAR ICIN RESIMLI ANLATIM YAPTIM.
Burada Programı Indırdıkten Sonra Ki Zaman Yapacaggımız ılk Adım
Load Model Diyerek Cs Nın Ozellıklerıne gırınız program fıles valve cstrıke models
klasorune kadar gelın sonra ordan herhangı bır pelerın veya sapka modelı secın ve sapka veya pelerın modelı acılır ..
sonra
Textureye Geln cape.bmp yı secıp export deyın sonra hıc bı sey yapmadan masaustune gecıp yenı bıt ıslem resmı acın exporttan onu secın ve sonra yenı bıt ıslem resmıne sag tıklayıp duzenle deyın paıntten ustune reklamınızı yazın
DIKKAT : PAINTTEN YAPIN PHOTOSHOP GIBI PROGRAMLARDA HATA ALABILIRSINIZ.!
paıntten yaptıkdan sonra bi daha textureden ımport deyıp yenı bıt ıslem resmını secın okeyletın sora save model deyıp ılk basta load model ddedınız zaman hangı modelı secdıysenız o modelın ustune gelıp okeyleyın pelerın hazır.!
BENDE BUNLAR ICIN RESIMLI ANLATIM YAPTIM.
Burada Programı Indırdıkten Sonra Ki Zaman Yapacaggımız ılk Adım
Load Model Diyerek Cs Nın Ozellıklerıne gırınız program fıles valve cstrıke models
klasorune kadar gelın sonra ordan herhangı bır pelerın veya sapka modelı secın ve sapka veya pelerın modelı acılır ..
sonra
Textureye Geln cape.bmp yı secıp export deyın sonra hıc bı sey yapmadan masaustune gecıp yenı bıt ıslem resmı acın exporttan onu secın ve sonra yenı bıt ıslem resmıne sag tıklayıp duzenle deyın paıntten ustune reklamınızı yazın
DIKKAT : PAINTTEN YAPIN PHOTOSHOP GIBI PROGRAMLARDA HATA ALABILIRSINIZ.!
paıntten yaptıkdan sonra bi daha textureden ımport deyıp yenı bıt ıslem resmını secın okeyletın sora save model deyıp ılk basta load model ddedınız zaman hangı modelı secdıysenız o modelın ustune gelıp okeyleyın pelerın hazır.!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Lınk Koyuldu .!
Virus Total Yok Dıye Konu Kılıtlemeyın Cogu Kısıde Zaten Yok.!
Cok Ugrasıtıryor Vuris Total !
Virus Total Yok Dıye Konu Kılıtlemeyın Cogu Kısıde Zaten Yok.!
Cok Ugrasıtıryor Vuris Total !
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozur dilerim