ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Mars Serverindeki Sorunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JohnObiMikel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 925

JohnObiMikel

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
38
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 8 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu yılbaşındaki bakımdan sonra birçok hata ortaya çıktı ve o kadar zamandır çözülmedi ben hataları birkez daha yazmak istiyorum buraya.

1)Statüler en fazla 90 puan veriliyor.Eski üyeler bu yüzde çok şanslılar onlar 125 vermişken bizde 90 puan bunun düzeltilmesi lazım.
2)Binek bozuk çağırıyorsun çağırıldı diyor ancak gelmiyo.
3)90 lwl silahlarına taş basılmıyor.

Lütfen yetkili biri cevap versin.Gören ilk moderatör atlayıp kilitlemesin konuyu cevap istiyorum.Saygılarımla..

Bu yılbaşındaki bakımdan sonra birçok hata ortaya çıktı ve o kadar zamandır çözülmedi ben hataları birkez daha yazmak istiyorum buraya.

1)Statüler en fazla 90 puan veriliyor.Eski üyeler bu yüzde çok şanslılar onlar 125 vermişken bizde 90 puan bunun düzeltilmesi lazım.
2)Binek bozuk çağırıyorsun çağırıldı diyor ancak gelmiyo.
3)90 lwl silahlarına taş basılmıyor.

Lütfen yetkili biri cevap versin.Gören ilk moderatör atlayıp kilitlemesin konuyu cevap istiyorum.Saygılarımla..

:rolleyes:;)

Dediklerin harfiyen doğru fakat söle bir durum var güncelleme ile düzeltilebilecek sorunlar bunlar güncelleştirmede düzenli olarak yapılmıyo galiba durum ve sorunlara bakılarak yapılan birşey.Ayrıca bende 1-2 eksik belirtmek isterim;
a turkuazların c gibi gozukmesi ve
4 ayda kaç tane konu açtım bilemiyorum ama oyunda +lı akrep kuyrugu hala yok :D
Çok onemli bi durum değil aslında +lı akrep kuyrugu ama savunmalı 1-2 kolyem var inci kolye +7 de kaldı ole :D
Büyü hızı eksik oluyo extradan 1 zeka 1 zekadır sura için bununlada ilgilenilirse memnun olucaz artık.İnci kolyeye kimse efsun atmıyo bu yüzden :D

Dediklerin harfiyen doğru fakat söle bir durum var güncelleme ile düzeltilebilecek sorunlar bunlar güncelleştirmede düzenli olarak yapılmıyo galiba durum ve sorunlara bakılarak yapılan birşey.Ayrıca bende 1-2 eksik belirtmek isterim;
a turkuazların c gibi gozukmesi ve
4 ayda kaç tane konu açtım bilemiyorum ama oyunda +lı akrep kuyrugu hala yok :D
Çok onemli bi durum değil aslında +lı akrep kuyrugu ama savunmalı 1-2 kolyem var inci kolye +7 de kaldı ole :D
Büyü hızı eksik oluyo extradan 1 zeka 1 zekadır sura için bununlada ilgilenilirse memnun olucaz artık.İnci kolyeye kimse efsun atmıyo bu yüzden :D

A Turkuazların C gibi gözükmesi oyunda yapılan bi değişklik akrep kuyrugu + altın define sandıgından çıkıyor :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri