- Konular
- 37
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 5 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Turkmmo Üyeleri
Sayın Yöneticilerimiz Benim Şöyle Bir İsteğim Var Turkmmo.Com PvP Server Kurulum Ekibi Böyle Bir Bölüm Olmasını İstiyorum COk Yarayacaktır Böyle Bir Bölüm Olması Bazı Arkadaslarımız Kuramıyor Bilmiyolar Ve Bize Danışıyorlar Çok Bekliyolar Bazıların Kalbi Kırılıyor Bende İlk Geldiğimde Bilmiyordum yaRdm ıstedım ıstedım Olmadı 1 Kısı Yardım Etti Sw Çöktü
:m08: Her Neyse Böyle Bir Bölüm Olursa Ben Baskanı Olmak Isterim İlginize Arz Ederim
Bölümler:
Hamachi Server Kurulum Team
Sabit Server Kurulum Team
Destekleyenler Konularn Alıtndan Ve Ankete Oy Kullanabılır Sımdıdıen TEsekkürler
Turkmmo Server Kurulum Team Baskan ßy:ßeRke
Sayın Yöneticilerimiz Benim Şöyle Bir İsteğim Var Turkmmo.Com PvP Server Kurulum Ekibi Böyle Bir Bölüm Olmasını İstiyorum COk Yarayacaktır Böyle Bir Bölüm Olması Bazı Arkadaslarımız Kuramıyor Bilmiyolar Ve Bize Danışıyorlar Çok Bekliyolar Bazıların Kalbi Kırılıyor Bende İlk Geldiğimde Bilmiyordum yaRdm ıstedım ıstedım Olmadı 1 Kısı Yardım Etti Sw Çöktü

:m08: Her Neyse Böyle Bir Bölüm Olursa Ben Baskanı Olmak Isterim İlginize Arz EderimBölümler:
Hamachi Server Kurulum Team
Sabit Server Kurulum Team
Destekleyenler Konularn Alıtndan Ve Ankete Oy Kullanabılır Sımdıdıen TEsekkürler
Turkmmo Server Kurulum Team Baskan ßy:ßeRke
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
haklısınız
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...