Dün gece girerken sorun yoktu oyunda.
Sabah bi girdim oyun acılmadı. Tekrar mmomt2otopatchi indirdim.
Tekrar metin2 nin içine attım.
Oyuna giriyorum Fısılda ' ya tıklayınca oyundan atıyor.
Neden böyle oldu ?
Sabah bi girdim oyun acılmadı. Tekrar mmomt2otopatchi indirdim.
Tekrar metin2 nin içine attım.
Oyuna giriyorum Fısılda ' ya tıklayınca oyundan atıyor.
Neden böyle oldu ?
http://www.turkmmo.com/metin2-tekni...ti-sorunu-fisiltiya-basinca-oyundan-atma.html
Konuya göz at, virüs totalı yok ama dosyanın boyutu küçük olduğundan tarattırılamaz zaten. Ama indirdikten sonra tarattırmayı unutma.
Konuya göz at, virüs totalı yok ama dosyanın boyutu küçük olduğundan tarattırılamaz zaten. Ama indirdikten sonra tarattırmayı unutma.
Olmadı 
Oyunu Başlat ' a tıklıyorum oyun açılmıyor. Mmomt2 oto patch ' i tekrar atıyorum. Oyun acılıyor fakat fısılda diyince atıyor.
Dedigini yaptım. Oyun yine açılmadı

Oyunu Başlat ' a tıklıyorum oyun açılmıyor. Mmomt2 oto patch ' i tekrar atıyorum. Oyun acılıyor fakat fısılda diyince atıyor.
Dedigini yaptım. Oyun yine açılmadı

O zaman napıcaksın biliyor musun.
Açıklayım ; Bak şimdi metin2 > sağtık > hedef bul > orda civ civ resmi olucak "Patch_Uptoder" sanırım ismi. Ona tıkla packi yenilesin metin2.tr sonra MMoMT2 yi içine at tekrar. Fısıltı sorunu packi'de at tekrar gir oyuna, sorun çözülmüş olacaktır.
Açıklayım ; Bak şimdi metin2 > sağtık > hedef bul > orda civ civ resmi olucak "Patch_Uptoder" sanırım ismi. Ona tıkla packi yenilesin metin2.tr sonra MMoMT2 yi içine at tekrar. Fısıltı sorunu packi'de at tekrar gir oyuna, sorun çözülmüş olacaktır.
O zaman napıcaksın biliyor musun.
Deniyorum kardeşim. İnş düzelir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)