Kurulum: İNDİRDİĞİNİZ EXEYİ Crossfire KLasörüne Atın aimbot.exxe Açın(Vista ve Win7 Yönetici Olarak ) ve
Help Key Get Active ye Tiklayin Site Açılacak Reklamı Geç Deyip Download Licence Deyip Tekrar Reklamı Geç Deyin vee Hack Active Oldu İyi Oyunlar
XP:Çalıştı
Windows 7 : Çalışmış (Kendimde Denemedim Yorumlardan.)
Vista: Denemedi
Hilenin Çalışması için Gerekenler
Microsoft .NET Framework 4
Microsoft Visual C++ 2010
DirectX End-User Runtime
NOT : ZARARSIZ VİRÜSLER HER HACKDE OLDUĞU GİBİ BUNDADA VARDIR. ZARARSIZDIR. LÜTFEN KENDİNİ TEDİRGİN HİSSEDENLER İNDİRMESİN İYİ HACKLER:ka19:
Help Key Get Active ye Tiklayin Site Açılacak Reklamı Geç Deyip Download Licence Deyip Tekrar Reklamı Geç Deyin vee Hack Active Oldu İyi Oyunlar
DirectX End-User Runtime
NOT : ZARARSIZ VİRÜSLER HER HACKDE OLDUĞU GİBİ BUNDADA VARDIR. ZARARSIZDIR. LÜTFEN KENDİNİ TEDİRGİN HİSSEDENLER İNDİRMESİN İYİ HACKLER:ka19:
Moderatör tarafında düzenlendi:
İNDİRME LİNKİ :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.:ka19:
Kurulum: İNDİRDİĞİNİZ EXEYİ Crossfire KLasörüne Atın aimbot.exxe Açın(Vista ve Win7 Yönetici Olarak ) ve
DirectX End-User Runtime
Paylasıldı Hemde Bırak'ta Virüs'ün Zararlı'mı Zararsız'mı Olduguna Biz Karar Verelim.!
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...