Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

!!!!Maxi nin Yeni Bir erefsizlii!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 810

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar. yaklaşık 2 hafta once phaselisten isi.ye gitmediğim gerekçesiyle atıldım! Oyuna yeni girmiştim ve onlar kesiordu isi yi! yani gitmeye kalksam gittiğimde ben ust kata cıkamadan kesmiş olacaklardı! hadi bu da bahane değil diyelim! fakat cok kez oldu isiyi ve felenkor u 3 party kestiğimiz ve guzel droplar aldğımız! gelmeyen 50 kişi neden atılmadı ozman?ayrıca üzüldüğüm nokta ben orc ken alt clana 250 k np, humanken 150 k np bagıslamıs bi player ım! Sorun np de değil! clanda bulunduğum süreçte elimden geldiğince csw felenkor ve isi kaçırmadım! Herzman sadık oldum! ve tek bir pm gelmeden clandan insafsızca atıldım!herşeye rağmen phadan atıldığıma mutluyum çünkü hem oyunu bırakmama sebep oldu furkan! hemde
clanda cok kişi biliyor ki alt ust ayrımı cok fazla wardı! ve bunu söleyende eski alt clan baskanı exotica dır! hikayeden bir puan sistemi war clanda! bir in almak için 3 ay hiçbir faliyeti kaçırmamanız gerek! ve yinede in i alamayabilirsiniz(cunku furkan bazı kişiler iteme yaklastığında puanları arttırıyor!) yani size tavsiyem böle buyuk sandığınız bi clana girerseniz ya cok ii bir yalaka olmanız gerek! yada buyuk basları reel den tanımanız gerek! bunların haricinde sakın clanınıza bişiler feda etmeyin! orc ken her sıkıstıklarında bana np bagısı için yalvaranlar! kol yanınca hemen clandan atabiliyorlar! yani sizin onlar için hiç bir öneminiz yok!
Şimdi anlatmak istediğim asıl konu sudur. clandan atıldığımda clan kasasında en az 2 gb alabilecek kadar puanım wardı. 1 gb = 75 puandır.
Maxi(furkan) bana, atıldığımda kimsenin hakkını yemiyeceğini hakkımı en kısa zamanda verceğini sölemişti. fakat aradan baya bir zaman gecmesine ragmen hakkımı alamadım ve maxi ye pm attım! ve o bana aşağıda gorduğunuz seyleri söledi:

Görduğunuz gibi clandakilerin hakkının yendiği çok açık! Fakat benim bunları foruma koyabileceğimden korktu ki, küfür eder gibi letter ıma 1 gb atmış benim hakkım(puanım) en az 2 gb ydi! Bakın bunu da clanın puanlardan ve siteden sorumlu meşhur ablası aşağıdaki ss de sölüyor:

Şimdi herşeyin açık olduğu gibi benim hakkım yenmiştir! Bu durumdan cok ta mutsuz değilim. sonucta 1 gb dir. Fakat size bazı insanların 1 gb (10 ytl için) ne kadar küçülebildiğini göstermek istedim. Okuduğunuz için teşşekkürler.

İyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri