berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Pvp site editor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ismetcan55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 999
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Sunucu kurup kendine has site isteyenler için çok küçük boyuttaki bu editör sayesinde istediğiniz resimleri istediğiniz yere ( yazıları, tabloları vb..) koyabilir renklerini dilediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.

Bu Editör bilgisayarınıza kuruldugunda bilgisayarınızdaki her hangi bir fotoğraf düzenleyicisinin sistemini kullandığından boyutu çok küçüktür.

İndirmeniz çok kolay olacak ve hepinizin kendine has METİN2 SUNUCU VEYA FORUM SİTESİ OLACAK !

İndirme Linkimiz :

Editör .exe Olduğu için Virüs Programları tarafından virüs yazılımı olarak algılanıyor.
LÜTFEN İNDİRMEDEN ÖNCE VİRÜS PROGRAMINIZI EN AZ 15 DAKİKA DEVRE DIŞI BIRAKIN VE İŞLEMİNİZİ YAPIN.

Nasıl Çalışır:
1- İlk çıkan ekranda Next'e basın
2- Ad soyad, msn, site ismi ( şeklinde)
3- Güvenlik kurallarını kabul edin
4- Bilgisayarınızdan her hangi bir resim editör programını seçin ( PAİNT DE OLUR FARKETMEZ )
5- Next'e basın ve editörünüz sitenize bağlansın !
6- Renk Seçimleri resim taşımaları herşey karşınızda
7- İşiniz bittiğinde Dosya oluştura tıklayın ve yerel disk c / siteeditör dosyasına gidin oradaki dosyaları Sitenizin ftp dosyalarına aktarın.

HERKESE KOLAY GELSİN ! YORUMLARINIZI BEKLİYORUM !
:ka19:

ellerinize sağlık konu anlatımı ve program gerçekten muhteşem böyle bir programı ilk defa görüyorum teşekkürler +rep !!

virüs programını açıkken yaptım olmadı ama sonra okudum devamını durdurunca oluyo valla sitem süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri