Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Cevaplandı Shutdown

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan promax147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar acaba Shutdown kodu ne işe yarar tam olarak aslında benım asıl yapmak istediğim şey şu mesela reboot vs atmadan önce herkesi bi anda oyundan atmasını istiyorum bir oyunda oyuncuyken görmüştüm reboot atılacakken oyun kapanırken oyunun kapanmasına 10 sanıye vardır diye başlıyodu 0 a kadar daha sonrasında ise otomatik oyun kapanıyodu herkesın sonra reboot atılıyordu item kaybı vs olmuyordu acaba bu işlemi nasıl yapabilirim araştırdım biraz shutdown ile yazıyorduda ancak bu koddan korkuyorum bir keresinde yazmıştım oyun kapanmıştı açılmamıstı yardımcı olabilirmisiniz?

Çözüm
Questin faydası şudur;

- Queste reboot atabilecek gm nin ismini yazıyosunuz.Ve sadece o gm de sol da görev şeklinde Reboot AT seçeneği gelir.
- Evet reboot at dediğinizde 10 sn sonra otomatik duyuru yapar.Ve duyuruda x dakikada saniyede ne kadar kaldıysa işte oyun bakıma alınacaktır der.

Mesajdan görüntü ;

di-G1VW.jpg

- Süre bittiğinde tüm oyuncuları oyundan atar ve oyunun girişlerini kapatır.

Bu sayede;

- Reboot atacağınız zaman oyuncuların itemi kaybolmaz.
- Bakım zamanlarında duyuru geçecekseniz otomatik 2 dakika öncesinden haber verir.

Dosya ;

TIKLA İNDİR

NOT: Arkadaşlar bu reboot atma...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri