mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

İtem Editleme Videolu Anlatım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 290
  • Görüntüleme Görüntüleme 63K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bişey değil

önce patch icin teşekür ederim ama ben onu dedim ozaman oyun calişmiyor eksik dosya var diyor oyun açılmıyor yeniden denerim

soruna gelince

şimdi nasıl itemlerin kodlari var mesela zehir kılıcı 189 /item 189 yazarsan o geliyor /item 11299 yazarsan celik geliyor bu efsunlarında bir kodu var orda neyin ne olduğunu verdim şimdi 0 dan 6 ya kadar attrtype ve attrvalue var bunlar itemki 7 efsun oluyor
örtek attrtype0 a 1 yazarsan attrvalue0 a da 10000 yazarsan o itemde 10k hp cıkar
attrtype0 a 81 yazarzan attrvalue0 a 100 yazarsan o itemde shaman saldılarına karşı savunma şansı %100 efsunu cıkar

yani item yaratmak gibi bişey anlıcan attrtype kısmına verdiğim efsun kodunu attrvalue kısmınada efsunun seviyeni yüzdesini veya kac hp vereceini yazıyorsun acıklayabildiysem sevinirim.

ben bişi sorcam svaşçıdan koruyan taşla hız taşı yapmak istiorum ama şifresini bilmiorum sen bilşiomusun?:ka19::ka19:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri