HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar teknoloji fabrikasında savaş tamir robotu teknolojim açıktı ama sonradan kapandı artık inşa edemiyorum sebebi ne olabilir ? roket ince ayarı teknolojisinden 8 10 tane yaptım ve hala içinde duruyor onları bitirdikten sonra savaş tamir robotunu inşa edebilir miym ? 

Arkadaşlar teknoloji fabrikasında savaş tamir robotu teknolojim açıktı ama sonradan kapandı artık inşa edemiyorum sebebi ne olabilir ? roket ince ayarı teknolojisinden 8 10 tane yaptım ve hala içinde duruyor onları bitirdikten sonra savaş tamir robotunu inşa edebilir miym ?![]()
Eğer teknoloji fabrikanda 1 bölme boşsa oraya sadece 1 teknoloji yerleştirebilirsin. İnce ayarı bitirdikten sonra savaş tamir veya herhangi bir teknolojiyi tekrar inşa edebilirsin.
Eğer teknoloji fabrikanda 1 bölme boşsa oraya sadece 1 teknoloji yerleştirebilirsin. İnce ayarı bitirdikten sonra savaş tamir veya herhangi bir teknolojiyi tekrar inşa edebilirsin.
Aynen öyle.

ya hayır öyle değil aynı anda inşa etmeyi söylemiyorum inşa edilen birşey olmasada inşa edemiyorum savaş tamir robotunu 

tamam hallettim yapılan teknolojileri sildim öyle bişey varmış 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...