Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Yardımınıza ihtiyacım var :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crazycanavar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 970
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar teknoloji fabrikasında savaş tamir robotu teknolojim açıktı ama sonradan kapandı artık inşa edemiyorum sebebi ne olabilir ? roket ince ayarı teknolojisinden 8 10 tane yaptım ve hala içinde duruyor onları bitirdikten sonra savaş tamir robotunu inşa edebilir miym ? :mad:

Arkadaşlar teknoloji fabrikasında savaş tamir robotu teknolojim açıktı ama sonradan kapandı artık inşa edemiyorum sebebi ne olabilir ? roket ince ayarı teknolojisinden 8 10 tane yaptım ve hala içinde duruyor onları bitirdikten sonra savaş tamir robotunu inşa edebilir miym ? :mad:

Eğer teknoloji fabrikanda 1 bölme boşsa oraya sadece 1 teknoloji yerleştirebilirsin. İnce ayarı bitirdikten sonra savaş tamir veya herhangi bir teknolojiyi tekrar inşa edebilirsin.

ya hayır öyle değil aynı anda inşa etmeyi söylemiyorum inşa edilen birşey olmasada inşa edemiyorum savaş tamir robotunu :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri