Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Turkmmo'da haksızlığa uğradım 1-2 gün önce Turkmmo hakkında bir olumsuz bir konu actım benim şahsi görüşümdü konu Kitlendi peacemackers〤 ve kitlenme sebebi olarak bu yorumu koydu:
''Bu bahsettigin olay forum içi arkadaslık + forumun ilerlemesine fayda sağlamakda sen diyorsunki 1 ayagını kes kosmaya başla . konu kapandı''
benim anlamadğım konu ben kendi görüşümü kendi persektifimden oraya yazdım kilitlenmesi gerekmiyordu. burda ne adminimi neda başkasını kötülemiyorum konu kilitlenmesine üzüldüm..
Konunun linki
''Bu bahsettigin olay forum içi arkadaslık + forumun ilerlemesine fayda sağlamakda sen diyorsunki 1 ayagını kes kosmaya başla . konu kapandı''
benim anlamadğım konu ben kendi görüşümü kendi persektifimden oraya yazdım kilitlenmesi gerekmiyordu. burda ne adminimi neda başkasını kötülemiyorum konu kilitlenmesine üzüldüm..
Konunun linki
Son düzenleme:
Senin yaptığın iş yanlış , gelmiş birde diyorsun boyle boyle . Kardeşim +rep başlıklı konulara yazdıkça ne olur seninde repin artar sende aynısını yaparsın . konun kapatılmıs hala ısrarla üste çıkmaya çalısıyorsun peacemackersx gereken cevabı verms & konunun bolumle alakası olmadıgı için yoruma kapatıldı*
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...