HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle MMoMt2 Yi Beğendim Ve Bende başladım....
beni ya tanıyan vardır yada tanımayan Ben [İ.D.A.M TeaM]'Dan qRonikwaka61
Server Kurmakta Uzmanım +10 Vps Server Kurmuşluğum Var Hepsini +200 usere Çıkartıp Büyük Bir Para Karşılığı Sattım.Gm Likte Üstüme Yok Uzmanlık Alanım Aşırı Derecede Yüksek Bana Ulaşmak İsteyen Bi Mesaj Yeterli Facemi Veririm Görüşürüz Dost Oluruz Ben MMomt2'De Bir Yakın Arkadaşım Olsun Tüm Editlerimi Bile Feda Ederim Benim Yakında Kendime Kuracağım Bir Metin2 Şirketinde Türkmmo Çok Tanılınacaktır..Gm Lik İçin Bana Ulaşabilirsiniz Veya Benimle Çalışırsanız Sizlere Birer Server Vericem Ve Başına Koyucam Sizleri Serverlerin Aylık Paranızda Olucak Bana Ulaşmanız Yeter...Bi Mesaj Kadar Uzağınızdayım...
İ.D.A.M Team # qRonikwaka61
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
beni ya tanıyan vardır yada tanımayan Ben [İ.D.A.M TeaM]'Dan qRonikwaka61
Server Kurmakta Uzmanım +10 Vps Server Kurmuşluğum Var Hepsini +200 usere Çıkartıp Büyük Bir Para Karşılığı Sattım.Gm Likte Üstüme Yok Uzmanlık Alanım Aşırı Derecede Yüksek Bana Ulaşmak İsteyen Bi Mesaj Yeterli Facemi Veririm Görüşürüz Dost Oluruz Ben MMomt2'De Bir Yakın Arkadaşım Olsun Tüm Editlerimi Bile Feda Ederim Benim Yakında Kendime Kuracağım Bir Metin2 Şirketinde Türkmmo Çok Tanılınacaktır..Gm Lik İçin Bana Ulaşabilirsiniz Veya Benimle Çalışırsanız Sizlere Birer Server Vericem Ve Başına Koyucam Sizleri Serverlerin Aylık Paranızda Olucak Bana Ulaşmanız Yeter...Bi Mesaj Kadar Uzağınızdayım...
İ.D.A.M Team # qRonikwaka61
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:
Hoş Buldum Aranızda İyi Vakit Geçireceğime Eminim Günümün %70 i Türkmmo da geçiyor.