HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Videoları internette tıklanma rekoru kıran Bulgar şarkıcı Azis Facebook sayesinde Türk müzikseverler tarafından tanınmaya başladı. Daha çok "aykırı" tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Azis ülkesinin en çok kazanan şarkıcılarından biri.
Peki kimdir bu Azis?
Tam adı Azis Milana. Azis öncelikle fiziğiyle, makyajıyla, kıyafetleri ve düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor. Upuzun bacaklar, platin sarışınlık ve keçi sakal üçlemesi Azis'i ülkesi meşhur etmeye yetti bir de "Bulgaristan'ın popstarı" unvanını da aldı.
Her yaptığı ülkesinde skandal olan şarkıcı erkek arkadaşıyla TV şovlarında öpüşmesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti ve ardından da onunla evlendi.
Azis bir de taşıyıcı anne bulup çocuk sahibi olunca ülkesinde gündemin üst sıralarından inmedi. Skandallara rağmen Azisin şu an kendi adını taşıyan bir parfümü, ülkesinin en büyük GSM operatörüyle yaptığı yüklü miktarda sponsorluk anlaşması ve tıka basa dolan konserleri mevcut.
Azis Milana Türkiye'de de "Zabravi me" adlı şarkısının klibinin Facebook'ta paylaşılmasıyla tanınmaya başladı.
Azis (Bulgarca: Азис, gerçek adı Vasil Troyanov Boyanov (Bulgarca: Васил
Троянов Боянов
, d. 7 Mart 1978) Bulgar çalga müziği sanatçısıdır.Azis, 1978'de Sliven'de dünyaya geldi ancak Kostinbrod ve Sofya'da büyüdü. 11 yaşında Almanya'ya taşındılar ve orada Almanca öğrendi. Kardeşi Matilda da orada dünyaya geldi. Önce model olmaya karar verdi. Bir moda ajansında Juliana Kuncheva ile tanıştı ve ondan büyük destek alarak arkadaş oldular. Prodüktör Krum Asanov tarafından keşfedildi. 1999'da ilk albümünü çıkardı. 2000'deki ikinci albümü "Мъжете също плачат" (Erkekler de Ağlar) ile popülerliği kazandı. Günümüze dek 10 albüm çıkardı. 2006'da Mariana Popova'nın vokalisti olarak 2006 Eurovision Şarkı Yarışması'na "Let Me Cry" şarkısıyla katıldı ancak yarı finalde elendiler. Desi Slava, Ustata, Gloriya, Malina gibi şarkıcılarla düet yaptı.Azis, 2006'da kocası Niki Kitaetsa ile evlendi. Ancak evlilikleri Bulgar yasalarına göre yasal sayılmadı. 2007'de yapay döllenme ile bir kız çocuğa sahip oldular. Raya ismini verdikleri bebeğin taşıyıcı anneliğini Azis'in arkadaşı Gala yaptı.Azis, Müzik dışında televizyon programlarında da yer aldı. Kocası ile Bulgar BBG'sine katıldı, 19 gün sonra kendi isteğiyle evden ayrıldı. 2008'de kendi talk-show'unu ulusal kanalda yayınladı. Yine 2006'da otobiyografik kitabı "Ben, Azis"i çıkardı. Kitap pornografik içeriği ile dikkat çekti.[kaynak belirtilmeli] Azis, 2005'te Euroroma partisine üye olarak politikaya atıldı. Partisi Bulgar Romanlarının haklarını arıyordu. 2005 yazında seçimlere katılsa da yeterli oy alamayıp Bulgar parlamentosuna giremedi. 2007'de Sofya'nın o zamanki belediye başkanı Boyko Borisov, Azis ve kocasının üstsüz öpüşürken yer aldığı bir reklamı billboard'lardan kaldırdı. Borisov, reklamı çıplaklık yüzünden kaldırdığını açıklasa da Bulgaristan'daki Gey ve Lezbiyen dernekleri asıl nedenin eşcinsellik olduğunu söyleyerek protesto ettiler. 2006'da yayınlanan bir TV programında, tüm zamanların en büyük 21. Bulgar'ı seçildi. Aynı listede 12. sıradaki futbolcu Hristo Stoichkov'dan sonra 2. yaşayan en büyük Bulgar oldu.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 27
- Cevaplar
- 0
- Görüntüleme
- 23
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 17
- Cevaplar
- 1
- Görüntüleme
- 16


:d .d :d :d: