HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Son 1-2 aydır dikkat ettiğime göre çok dikkatsiz editörlerimiz bulunmakta. Bu sorunu çözmek için şöyle bir düşüncem var:
Konuya hangi editör müdahale ettiyse onun adının yazması gerekiyor. Mesela bir konuyu bir editör kilitledi diyelim. Konuya girdğiniz zaman:
Bu butonunun üstünde kimin kilitlediği veya editlediği gözüksün. Ayrıca konu silinirse, konu sahibine "Şu editör şu konunuzu silmiştir. Nedeni: ..." diye olabilir. Bu kilitleme ve editleme içinde geçerli olabilir.
Bu benim dediklerimin hepsinin adminimizin gördüğünü biliyorum. Fakat bunları görmenin diğer kullanıcılarında görmesi gerektiğini düşünüyorum.
Adminim bu öneriyi bir düşünün derim.
İyi forumlar.
Konuya hangi editör müdahale ettiyse onun adının yazması gerekiyor. Mesela bir konuyu bir editör kilitledi diyelim. Konuya girdğiniz zaman:
Bu butonunun üstünde kimin kilitlediği veya editlediği gözüksün. Ayrıca konu silinirse, konu sahibine "Şu editör şu konunuzu silmiştir. Nedeni: ..." diye olabilir. Bu kilitleme ve editleme içinde geçerli olabilir.
Bu benim dediklerimin hepsinin adminimizin gördüğünü biliyorum. Fakat bunları görmenin diğer kullanıcılarında görmesi gerektiğini düşünüyorum.
Adminim bu öneriyi bir düşünün derim.
İyi forumlar.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu zaten var, ancak yönetimde olman gerekiyor.
-Bir editör zaten gereksiz yere konunuzu kilitlemez, sorun halinde ona sorabilirsiniz.
Konu yoruma kapatıldı
-Bir editör zaten gereksiz yere konunuzu kilitlemez, sorun halinde ona sorabilirsiniz.
Konu yoruma kapatıldı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)