- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaslar...
Veda Konusması Yapcagım Ama Bu Tur Konusmaları PEk ıyı Beceremem O yuzden Kısa Kesecegım.Öncelıkle Su 5-6Aylık mars Seruvenımde bana her konuda yardımcı olan FaZLaZoRLaMa JAZ AHENK RquoS GrbiC Pikacu1 (ustamm
) EaglesForce RublatıonS BLackDewiLs LEISURE AKREEP xKoRSaNx FormenJin MrQuantum Hepsıne cok tsk ederım...Bu Sw de Herseyden once muhabbet dı bnm ıcın ıteme hıc onem wermedım hep dostluga yatırım yapdım ve meyvelerınıde aldıgımı dusunuorum...Eger sızde herseyden once dostluk muhabbet ıcın oynarsanız bu oyunu arkadaslarınınızla beraber altında kalkamıyacagınız hıc bı konu olmaz..Neyse ARkadaslar Smdılık yazacaklarım bu kdr
hepınıze Rael de Saglıklı Mutlu Basarılarla dolu bır Hayat GEcırmenız Dilegıyle...! CLARKv
Veda Konusması Yapcagım Ama Bu Tur Konusmaları PEk ıyı Beceremem O yuzden Kısa Kesecegım.Öncelıkle Su 5-6Aylık mars Seruvenımde bana her konuda yardımcı olan FaZLaZoRLaMa JAZ AHENK RquoS GrbiC Pikacu1 (ustamm
) EaglesForce RublatıonS BLackDewiLs LEISURE AKREEP xKoRSaNx FormenJin MrQuantum Hepsıne cok tsk ederım...Bu Sw de Herseyden once muhabbet dı bnm ıcın ıteme hıc onem wermedım hep dostluga yatırım yapdım ve meyvelerınıde aldıgımı dusunuorum...Eger sızde herseyden once dostluk muhabbet ıcın oynarsanız bu oyunu arkadaslarınınızla beraber altında kalkamıyacagınız hıc bı konu olmaz..Neyse ARkadaslar Smdılık yazacaklarım bu kdr
hepınıze Rael de Saglıklı Mutlu Basarılarla dolu bır Hayat GEcırmenız Dilegıyle...! CLARKv- Katılım
- 23 Ocak 2012
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bende eger Muhammed kardeşime iyi gününde kötü gününde yardımcı olduysam onun kalbini kırdıysam Özür dilerim öncelikle saglıklı bir hayat ve uzun ömürler yaşamanı Dilerim .
Muhammedi'min İyi gününde kötü gününde yanında olduysam Ne Mutlu bana
real'de ve Hayatta saglıklı ve huzurlu bir hayat sürdürmesini dilerim.
Muhammedi'min İyi gününde kötü gününde yanında olduysam Ne Mutlu bana
real'de ve Hayatta saglıklı ve huzurlu bir hayat sürdürmesini dilerim.
- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yardımcı olmaz olurmsn sn yusufm bnm cok tsk ederım hersey ıcın kendıne ıyı bak tmm arada qırıp slmlasırıs 

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0