InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

CLARKv Oyuna Veda..!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CLARKv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

CLARKv

Level 1
Üye
Konular
2
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 4 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaslar...

Veda Konusması Yapcagım Ama Bu Tur Konusmaları PEk ıyı Beceremem O yuzden Kısa Kesecegım.Öncelıkle Su 5-6Aylık mars Seruvenımde bana her konuda yardımcı olan FaZLaZoRLaMa JAZ AHENK RquoS GrbiC Pikacu1 (ustamm:)) EaglesForce RublatıonS BLackDewiLs LEISURE AKREEP xKoRSaNx FormenJin MrQuantum Hepsıne cok tsk ederım...Bu Sw de Herseyden once muhabbet dı bnm ıcın ıteme hıc onem wermedım hep dostluga yatırım yapdım ve meyvelerınıde aldıgımı dusunuorum...Eger sızde herseyden once dostluk muhabbet ıcın oynarsanız bu oyunu arkadaslarınınızla beraber altında kalkamıyacagınız hıc bı konu olmaz..Neyse ARkadaslar Smdılık yazacaklarım bu kdr (: hepınıze Rael de Saglıklı Mutlu Basarılarla dolu bır Hayat GEcırmenız Dilegıyle...! CLARKv

bende eger Muhammed kardeşime iyi gününde kötü gününde yardımcı olduysam onun kalbini kırdıysam Özür dilerim öncelikle saglıklı bir hayat ve uzun ömürler yaşamanı Dilerim .
Muhammedi'min İyi gününde kötü gününde yanında olduysam Ne Mutlu bana
real'de ve Hayatta saglıklı ve huzurlu bir hayat sürdürmesini dilerim.

yardımcı olmaz olurmsn sn yusufm bnm cok tsk ederım hersey ıcın kendıne ıyı bak tmm arada qırıp slmlasırıs (:

Allaha Emanet kardeşim hayatında her zaman yüzün güler inşallah

Realde Başarılar Öncelikle, Mars Elit Bir Oyuncuyu Kaybetti, Ne Zaman Geri Dönmek İstersen Her Konuda Sonuna Kadar Desteklerim Seninle.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri