HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba, TurkMMO AirRivals sever üyelerimiz...
Bu konu çok tenha. Bende canlandırmak için bu konuyu açma gereği duydum.
(Lütfen ; "Konunun yeri burası değil, vesaire") yorumlar atmayın. Bende biliyorum Forum Oyunları bölümüne açılacağını fakat biraz eğlence olsun forumda, canlı kalsın...
Oyun çok kolay.
Üstteki üye bir karakter ismi yazıyor.
Örn; B-Gear
Alttaki üye açıklıyor.
Örn; Tanka benzer ve AirRivals'in en sağlam karakteridir...
Gibi.
Bu konu çok tenha. Bende canlandırmak için bu konuyu açma gereği duydum.
(Lütfen ; "Konunun yeri burası değil, vesaire") yorumlar atmayın. Bende biliyorum Forum Oyunları bölümüne açılacağını fakat biraz eğlence olsun forumda, canlı kalsın...
Oyun çok kolay.
Üstteki üye bir karakter ismi yazıyor.
Örn; B-Gear
Alttaki üye açıklıyor.
Örn; Tanka benzer ve AirRivals'in en sağlam karakteridir...
Gibi.
Son düzenleme:
gear lvl 27 motoru ile saldırı build (topmal stat sayısı 106) (level 62 Andantino format 99A (12 saldırı,14 savunma,28 yakıt,10 kalkan) CPU ile) :
saldırı : 300 yakıt : 31 savunma : 29 kalkan : 38 ruh : 78 (624 yetenek)
A gear lvl 27 motoru ile savunma build (topmal stat sayısı 106) (level 62 Andantino format 99A (12 saldırı,14 savunma,28 yakıt,10 kalkan) CPU ile) :
saldırı : 36 yakıt : 31 savunma : 242 kalkan : 38 ruh : 63 (504 yetenek) (a gear için savunma build çok yüksek lvllerde mantıklı olabilir ama düşük lvllerde amcak yüksek lvl haritalarda kasmak için mantıklı olabilir ops: )
Yeni başlayanlar için lvl 27 motoru yedek parça dükkanında satılmaktadır. aslında her gear için lvl 34 motoru daha iyidir ancak nadir bulunan bir motor olması nedeniyle açıklamaları 27 motoru üzerinden yaptım.
A gear ile lvl 76 motoru kullanmakta bir mantık göremiyorum.eğer bulabilirseniz AX veya 34-35 motoru yeterlidir.zaten A gear için maximum hız 450 m/s dir ve bunu AX karşılamaktadır.
saldırı : 300 yakıt : 31 savunma : 29 kalkan : 38 ruh : 78 (624 yetenek)
A gear lvl 27 motoru ile savunma build (topmal stat sayısı 106) (level 62 Andantino format 99A (12 saldırı,14 savunma,28 yakıt,10 kalkan) CPU ile) :
saldırı : 36 yakıt : 31 savunma : 242 kalkan : 38 ruh : 63 (504 yetenek) (a gear için savunma build çok yüksek lvllerde mantıklı olabilir ama düşük lvllerde amcak yüksek lvl haritalarda kasmak için mantıklı olabilir ops: )
Yeni başlayanlar için lvl 27 motoru yedek parça dükkanında satılmaktadır. aslında her gear için lvl 34 motoru daha iyidir ancak nadir bulunan bir motor olması nedeniyle açıklamaları 27 motoru üzerinden yaptım.
A gear ile lvl 76 motoru kullanmakta bir mantık göremiyorum.eğer bulabilirseniz AX veya 34-35 motoru yeterlidir.zaten A gear için maximum hız 450 m/s dir ve bunu AX karşılamaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)