- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 50
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1. +9 abonoz ve gümüş satılmalı
2. en son 40 lvl silahı ve 48 lvl zırhı var .bu kadar saçma birşey olmaz . düşmüyorda zaten tanrı falan . hadi düştü diyelim bari + basarken bişe istemesin .
çok saçma bi sw . 65 lvl kastım 7 k can var . hp full
bu kadar saçma bişemi olur ya . sanki bana 10.000 kişilik sw de amq + basarken item istior . + basma itemleride satılmıyor zaten . ne kadar malsın gerizekalı
bu arada sw kapalı . yine aynı olay bi kaç günlük sw işte :l03:
2. en son 40 lvl silahı ve 48 lvl zırhı var .bu kadar saçma birşey olmaz . düşmüyorda zaten tanrı falan . hadi düştü diyelim bari + basarken bişe istemesin .
çok saçma bi sw . 65 lvl kastım 7 k can var . hp full
bu kadar saçma bişemi olur ya . sanki bana 10.000 kişilik sw de amq + basarken item istior . + basma itemleride satılmıyor zaten . ne kadar malsın gerizekalıbu arada sw kapalı . yine aynı olay bi kaç günlük sw işte :l03:
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
1. +9 abonoz ve gümüş satılmalı
çok saçma bi sw . 65 lvl kastım 7 k can var . hp fullbu kadar saçma bişemi olur ya . sanki bana 10.000 kişilik sw de amq + basarken item istior . + basma itemleride satılmıyor zaten . ne kadar malsın gerizekalı
bu arada sw kapalı . yine aynı olay bi kaç günlük sw işte :l03:
en iyisi ben size full +9 takim veriyim olurmu ?
1. cisi +6 gümüs zirhicida satiliyor zahmet olacakya alip + bas
2.tanrı falan düsüyor oyunda bircok arkadasta var ve basarken item ister istedigi degerli itemlerde markette mevcut.oyunu incelemeden konusuyorsunuz
sen beşiginde ağlarken biz bu oyunu oynuyorduk.çok bilmeden konusma
pvp server acik bağlanamiyorsan o senin sorunun demekki sende sorun var
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
sagol
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)