- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 23 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
selamlar turkmmo halki :d sİze baŞkasina dÜŞen İtemİ almayi ÖĞretcem daha Önce verİldİmİ bİlmİyorum verİldİyse ÖzÜr dİlerİm
İlk olarak multİhack 6.1İ aÇiyoruz ve yukarda teleport attack & speed ve game plus var game plus a tikliyoruz ve otopİck İ aÇiyoruz sonrada bİ gruba (partİye) gİrİoruz fark etmez gİrİyoruz ve ch deĞİŞtİrİyoruz grupta olmamiz lzm grupta oldugumuz arkinin kapali olmasi lzm yukari solda kapali goruncek sonrada gİdİp bekliyoruz adama dolunay dustu dielim otopick oyomatik topladigi icin gidip dolunayin ustunde bekliyoruz oto oldugu icin aninda cekio ve dolunay taze uĞraŞmadan ben 4 tn kdp 2 tnde dolunay Çektİm metİn keserkende bk taŞ vb eŞlari Çekebilirsiniz
konuya ayarlaya bİlİrsem bİrde vİdeo ekleyecem +rep plss :d emeĞe saygi
İlk olarak multİhack 6.1İ aÇiyoruz ve yukarda teleport attack & speed ve game plus var game plus a tikliyoruz ve otopİck İ aÇiyoruz sonrada bİ gruba (partİye) gİrİoruz fark etmez gİrİyoruz ve ch deĞİŞtİrİyoruz grupta olmamiz lzm grupta oldugumuz arkinin kapali olmasi lzm yukari solda kapali goruncek sonrada gİdİp bekliyoruz adama dolunay dustu dielim otopick oyomatik topladigi icin gidip dolunayin ustunde bekliyoruz oto oldugu icin aninda cekio ve dolunay taze uĞraŞmadan ben 4 tn kdp 2 tnde dolunay Çektİm metİn keserkende bk taŞ vb eŞlari Çekebilirsiniz
konuya ayarlaya bİlİrsem bİrde vİdeo ekleyecem +rep plss :d emeĞe saygi
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sağol bende bunu arıyorum
- Konular
- 282
- Online süresi
- 2d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 179
- MmoLira
- 71
- DevLira
- 0
Bence Bunu Kullanmayın Bize Başkasının Malına Göz Dikmek Yakısmaz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...