- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamünaleyküm
yeni bir server açtım . Kısaca özelliklerinden bahsedeyim
1. Server modu : Fun , Pro
2. Serverda sxe varmı yok mu : 7/24 aktif
3. Server kapasitesi : 32
4.Server adresi : 212.175.219.74
5. Serverde oynanan maplar : Pro VE Fu n maplar
6. Top15 birincisine hediye var mı :Her Hafta 1.ye adminlik
Arkadaşlar şunu belirteyim serverimiz yeni daha 2 günlük tek admin benim panel felen herşey bende eger clanı olan varsa clanı8-9 kişinin üstünde ise clanın başına adminlik verecegim..birde bayagı bir cevresi olan varsa tanıdıgı olan varsa buradan bana pm atsın veyahüt msn adresimi eklesin kendisine adminlik yazayım dedigim gibi sw daha yeni..adam toplamak lazım onun için saglam kaliteli adamlara ihtiyacım var.. adminlik yapabilecek daha önceden adminlik yapmış olacak kişiler söylesinler..kolay gelsin selametle
yeni bir server açtım . Kısaca özelliklerinden bahsedeyim
1. Server modu : Fun , Pro
2. Serverda sxe varmı yok mu : 7/24 aktif
3. Server kapasitesi : 32
4.Server adresi : 212.175.219.74
5. Serverde oynanan maplar : Pro VE Fu n maplar
6. Top15 birincisine hediye var mı :Her Hafta 1.ye adminlik
Arkadaşlar şunu belirteyim serverimiz yeni daha 2 günlük tek admin benim panel felen herşey bende eger clanı olan varsa clanı8-9 kişinin üstünde ise clanın başına adminlik verecegim..birde bayagı bir cevresi olan varsa tanıdıgı olan varsa buradan bana pm atsın veyahüt msn adresimi eklesin kendisine adminlik yazayım dedigim gibi sw daha yeni..adam toplamak lazım onun için saglam kaliteli adamlara ihtiyacım var.. adminlik yapabilecek daha önceden adminlik yapmış olacak kişiler söylesinler..kolay gelsin selametle