Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Host ve alan adı alıcam Destek.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan susmakyok2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 865

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi günler beyler. Professıonal bir pvp server kurucusyum. Yani npc yüklip reklam yapan edit satıp çoluk çocukla uğraşan değilim :)

Biraz ara verdim mt2ye herkez sw açmaya başladı 10 15 liraya..

Benim istediğim bir host var arkaşlar Bİlişimler önerirmisniz bilmem

15 TL bildiğim kadarıyla Aylık hosting alıcam bakın [aylık] 15 TL
50 GB bant 5 gb de 5 GB Web Alanı olacak
.com sitede olıcam buda 10 lira 15 lira bildiğim kadarıyla.

Burdaki amacım. Arkaşlar artık ben kendim dosyalarımı bildiklerimi bir destek veren site açmak istiyorum Demosu: kurucu-team.tl Tasarımım burda dahada yenilenecek ticari bir amaç yok sadece teşekür almak yardım etmek amaçlıdır.

bana dediğim ikanlarda bir host bulaiblirseniz sevinirim 30 TL 35 TL ilk ay öbür aylar 15 20 TL öderim.

Hizmeti beğenmessem değiştiririm Amaa eğer beyenirsem sunucumuda herşeyimide ordan alırım. 8gb datacenterdan bahsediyorum ;) şimdilik amacım mt2 kurmak değil saten demo sitesine girince anlıyacaksınız sanıyorum :)

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

1.cisi Pro Server Kurucusu İsen Neden Kendin Yapmıyorsun Bunlari
2.İlk Ay Diye Bisey Yoktur Senelik Olur
3.Bisey Bildigin Yok
4.Aşalayici Sözlerini EDİTLEMESSEN Bildirmek Zorunda Kalacam

:cool:

Burası Vps Dedicated arıyorum bölümü ve firma yetkileri teklif verir,Sen İyi itici,rendice edici laflar söylüyorsun Eğer Varsa Firman Sende Teklif Ver Yok İse Bas Git Firmacık Ol Sonra Gel Teklif Ver :l04:
Merhaba,

1 Senelik 1 GB Web Alanı + 100 GB Trafik Türkiye lokasyon - WHM cPanel 11 Kontrol paneli - LiteSpeed Web Server & 1 senelik alan adı com, net, org, biz, info, us, in seçim yapılabilir anında aktivasyon garantisi senelik ücreti 30 TL' dir.

www.kalitedizayn.com canlı destekten veya hakki@kalitedizayn.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. YS 2388

İyi günler beyler. Professıonal bir pvp server kurucusyum. Yani npc yüklip reklam yapan edit satıp çoluk çocukla uğraşan değilim :)

Biraz ara verdim mt2ye herkez sw açmaya başladı 10 15 liraya..

Benim istediğim bir host var arkaşlar Bİlişimler önerirmisniz bilmem

15 TL bildiğim kadarıyla Aylık hosting alıcam bakın [aylık] 15 TL
50 GB bant 5 gb de 5 GB Web Alanı olacak
.com sitede olıcam buda 10 lira 15 lira bildiğim kadarıyla.

Burdaki amacım. Arkaşlar artık ben kendim dosyalarımı bildiklerimi bir destek veren site açmak istiyorum Demosu: kurucu-team.tl Tasarımım burda dahada yenilenecek ticari bir amaç yok sadece teşekür almak yardım etmek amaçlıdır.

bana dediğim ikanlarda bir host bulaiblirseniz sevinirim 30 TL 35 TL ilk ay öbür aylar 15 20 TL öderim.

Hizmeti beğenmessem değiştiririm Amaa eğer beyenirsem sunucumuda herşeyimide ordan alırım. 8gb datacenterdan bahsediyorum ;) şimdilik amacım mt2 kurmak değil saten demo sitesine girince anlıyacaksınız sanıyorum :)

1.cisi Pro Server Kurucusu İsen Neden Kendin Yapmıyorsun Bunlari
2.İlk Ay Diye Bisey Yoktur Senelik Olur
3.Bisey Bildigin Yok
4.Aşalayici Sözlerini EDİTLEMESSEN Bildirmek Zorunda Kalacam

:cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri