HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaslar Bu oyle bır forum olmuskı herkes Alemde kral gecenlerde Bır konu actım konu PvP tanıtım kurallarına uygun bır konu herseyı var Vırustotal dahıl neyse 2900 kısı bakmıs konumda sureklı flood yapan hesaplar war ne garıpkı hesaplar benım deıl alakam yok ama o hesapları ve benı banlamıslar ayrıca konuma bakarlarsa konuda ben Flood yapmayın gıbı msjlar attım oyuncular oyun kalabalıklassn dıye sureklı flood yapmıs benım 1 mesaj bıle atmadıgım halde benım hesabımda Flood DAN BAN YEMIS !
Bunun lada kalmamıs adamlar Konumu KILITLEMIS Ve hıc bır gerekce bıldırmemıs sımdı sız bu forumu sadece Reklam ekleyıp kıtleler uzerınden para kazanmak ıcın mı actınız ? Medenı cesaret gosterıp barı konuyu kılıtleyen adam altına adını yrum olarak atsaydı ALIN BUNUDA BEN BILDIRIYORUM Cesaretı olan yonetıcıler ılgılensın Konumun Lınkını de verıyorum ....
Bu Msj ı attıgımda hesabım acıktı kımılerını rhtsız eddıysem kesın forumdan banlanıcagım Konuyuda kılıtlerler ama okuyan arkadaslar bılsnkı Forum un amacı ınsanlara kayıtsız yardımcı olmaktır Onlarn ustunden para kazanıp Onları banlamak deyıl !
Konu Lınkım : TIKLA
Bunun lada kalmamıs adamlar Konumu KILITLEMIS Ve hıc bır gerekce bıldırmemıs sımdı sız bu forumu sadece Reklam ekleyıp kıtleler uzerınden para kazanmak ıcın mı actınız ? Medenı cesaret gosterıp barı konuyu kılıtleyen adam altına adını yrum olarak atsaydı ALIN BUNUDA BEN BILDIRIYORUM Cesaretı olan yonetıcıler ılgılensın Konumun Lınkını de verıyorum ....
Bu Msj ı attıgımda hesabım acıktı kımılerını rhtsız eddıysem kesın forumdan banlanıcagım Konuyuda kılıtlerler ama okuyan arkadaslar bılsnkı Forum un amacı ınsanlara kayıtsız yardımcı olmaktır Onlarn ustunden para kazanıp Onları banlamak deyıl !
Konu Lınkım : TIKLA