Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Bildiğin jaxen panel arkadaşlar biraz ayar çekin çok basit bunu yapmak ama tam olarak paylaşsaymışsın " Programla aldım kardeşim onlarıda vericek hali yokya isimlere bak kendin oluştur elimden gelen bu kadar. " böyle birşey yok ya hiç ya tam paylaşcaksın ki insanlar tam paylaştıgın zaman sana teşekkür etsinler ama tam paylaşmadıgın zaman hiç bi yararı yok bunun bunu herkez cekebilir html şeklinde.
Bildiğin jaxen panel arkadaşlar biraz ayar çekin çok basit bunu yapmak ama tam olarak paylaşsaymışsın " Programla aldım kardeşim onlarıda vericek hali yokya isimlere bak kendin oluştur elimden gelen bu kadar. " böyle birşey yok ya hiç ya tam paylaşcaksın ki insanlar tam paylaştıgın zaman sana teşekkür etsinler ama tam paylaşmadıgın zaman hiç bi yararı yok bunun bunu herkez cekebilir html şeklinde.
ahhaha
bunun configlerinin çook farklı oldugunu söyleyebilirimBildiğin jaxen panel arkadaşlar biraz ayar çekin çok basit bunu yapmak ama tam olarak paylaşsaymışsın " Programla aldım kardeşim onlarıda vericek hali yokya isimlere bak kendin oluştur elimden gelen bu kadar. " böyle birşey yok ya hiç ya tam paylaşcaksın ki insanlar tam paylaştıgın zaman sana teşekkür etsinler ama tam paylaşmadıgın zaman hiç bi yararı yok bunun bunu herkez cekebilir html şeklinde.
FTP Yolla .php yap
Problem?
ahhahabunun configlerinin çook farklı oldugunu söyleyebilirim
Mantıklı düşündüğünde gidip jaxen2 panelinin config sistemini kullanmak riske girmek gibi bişey olur. Sen gidip kendi con'larını yaparsan o zaman tek ve ilk olur.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)