InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

|® Ghost Soft ©|Otomatic Mob Options:Mob sabitleme programı|Regen.txt Editör|•

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pvpogmt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
4.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

5xg7w.jpg

bu hatayı alıyorum :( çözümü varmı

Evet arkadaşım çözümü vardır,

Net.Freamwork 3.5 i ve üstü sürümleri bilgisayarına kurarsan olucaktır...

|© Ghost Soft Programlama ®|Otomatic Mob Options:Mob sabitleme programı|Regen.txt Editör|•:ka19:

Tüm Hakları:|© Ghost Soft ®| Şirketine aittir.
İzinsiz yayınlanması ve dağıtılması yasal suçtur. Kodlama Ruşen Melih Maçmak.:)

9784444f9f194f98b9c06ad.png

2 GELİŞMİŞ AYAR SEÇENEĞİ
bad0e2a596f746fa959e7d4.png

Anlatım;

Arkadaşlar bildiğiniz üzere SF lerin içinde map klasoru var maplerin içinde de mob un yani yaratığın çıkabilmesi için koordinatını belirtip kaç sn yede çıkıcağını belirtmemiz gerekir,bunlarda regen.txt adlı not defterinde bulunur.
Daha önce yabancı bi yapımın yaptıgı Regen Maker programı paylaşılmıştı fakat ben şahsen verim alamamıştım neden ? çünkü;
her seferinde verileri tekrar tekrar girmek zorunda klaıyorduk fakat bu program onların önüne geçiyor istersen veriler silinmesin istersen otomatik senin belirlediğin sayılarda koordinat verileri artsın istersen tek tek listeye aktarmakta zor geldi dersen otomatik secenegine bas hem otomatik arttırır hem de otomatik listeye ekler sadece yapıcagın ilk koordinatı girip mob vaulesini yazmak birde kac sn yede cıkıcak...

Evet arkadaşlar, fakat bi sorunumuz var bu programda regen dosyasını yanlıs kaydediyor bozuk biçimde sakın servera yüklemeyin gösterme amaçlı şimdilik yakında çalışanını paylaşıcam, Linklere geçelim.
:rolleyes:
Linkler;:cool:

ONLINE VİRÜS TARAMA SONUÇLARI;

:l04:
Güzel paylaşım ama eskidi. Yeni sürümleri var. 5 Dakika içerisinde bir map'ı slot ile doldurabiliyorsun. Kordinat girmeden. Onuda paylaşsalar iyi olurdu.

Güzel paylaşım ama eskidi. Yeni sürümleri var. 5 Dakika içerisinde bir map'ı slot ile doldurabiliyorsun. Kordinat girmeden. Onuda paylaşsalar iyi olurdu.

onun ismini versen ?

Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri