Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Haksız ban.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Snuff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 607
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ben SinekVaLesi ;

Dun gece ban yedım sebebını arastırdım ve ss verdıgnız sonra ben bu ssın sahte oldugnu sıze bıldırdım ve sızde benı haklı buldnz ve ;

Date: 2012-01-18 19:51:32
İsim: DeathMatch02

Yarın Çarınız Bu Saatte Açılacak.

Bunu yazdınz hala su saat oldu aıclmadı gereklı tıcketlerı attım cevap alamıyorum.Madur durumda olan benım SS ' e gereklı ılgı verılmemıs ve dumduz ban atılmıstı 86 lvlda becerı dagıt butonu vardı ve hepsı P di bunu goremeyıp baana ban attınız ve suan banımın aıclmasını beklıyorum.Gereklı ılgı gercekten yok stemlerım ıcın k.bkmayn ama 2 gundur bunun ıcın beklıyorum ben haksız banımın acılmasını.

Yoğunluktan dolayı aksaklık olmuş olabilir. Yetkili kişiye söyledim. Geldiği zaman ilgilenicektir. :)

Son düzenleme:
Hıc bırı onlıne degl nasl bı yogunlk bu gercekten hanı gercekten kufur edıp ban yesem sonra acılması gecıkse bu benım hatam olur.Ama SS ' ı dıkkatlı bı sekılde bakmayıp dumduz ban atmaları sonucunda carımın acılmaması baya sınr bozucu ve SS'e sadece 5 dk baknca olay ortaya cıkıyor yazık gercekten yazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri