Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ben SinekVaLesi ;
Dun gece ban yedım sebebını arastırdım ve ss verdıgnız sonra ben bu ssın sahte oldugnu sıze bıldırdım ve sızde benı haklı buldnz ve ;
Date: 2012-01-18 19:51:32
İsim: DeathMatch02
Bunu yazdınz hala su saat oldu aıclmadı gereklı tıcketlerı attım cevap alamıyorum.Madur durumda olan benım SS ' e gereklı ılgı verılmemıs ve dumduz ban atılmıstı 86 lvlda becerı dagıt butonu vardı ve hepsı P di bunu goremeyıp baana ban attınız ve suan banımın aıclmasını beklıyorum.Gereklı ılgı gercekten yok stemlerım ıcın k.bkmayn ama 2 gundur bunun ıcın beklıyorum ben haksız banımın acılmasını.
Dun gece ban yedım sebebını arastırdım ve ss verdıgnız sonra ben bu ssın sahte oldugnu sıze bıldırdım ve sızde benı haklı buldnz ve ;
Date: 2012-01-18 19:51:32
İsim: DeathMatch02
Bunu yazdınz hala su saat oldu aıclmadı gereklı tıcketlerı attım cevap alamıyorum.Madur durumda olan benım SS ' e gereklı ılgı verılmemıs ve dumduz ban atılmıstı 86 lvlda becerı dagıt butonu vardı ve hepsı P di bunu goremeyıp baana ban attınız ve suan banımın aıclmasını beklıyorum.Gereklı ılgı gercekten yok stemlerım ıcın k.bkmayn ama 2 gundur bunun ıcın beklıyorum ben haksız banımın acılmasını.
Yoğunluktan dolayı aksaklık olmuş olabilir. Yetkili kişiye söyledim. Geldiği zaman ilgilenicektir.
Son düzenleme:
Hıc bırı onlıne degl nasl bı yogunlk bu gercekten hanı gercekten kufur edıp ban yesem sonra acılması gecıkse bu benım hatam olur.Ama SS ' ı dıkkatlı bı sekılde bakmayıp dumduz ban atmaları sonucunda carımın acılmaması baya sınr bozucu ve SS'e sadece 5 dk baknca olay ortaya cıkıyor yazık gercekten yazık.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...