Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Öncelikle Merhabalar.
Ben Bu Sorunu Yaklaşık 30 Gündür Çekiyorum .
Ekran Kartımın Zarar Gördügünü Düşünüyorum veya Yandıgını .
Olay Söyle Oldu :
Bir Gün WolfTeam Adlı Oyunu Oynamak İçin İndirdim Ve Kurulumu Tamamladım .
Ardında Oyunu Açtım Ve Siyah Ekran İle Karşılaştım . Pc Donmuş Deyildi ama Hiç Bişey Yapamıyordum Bende Pc'i Kapalttım .
Ardında Oyunu 2 Kez Daha Açmaya Çalıştım Gene Aynı Sonunla Karşılaştım Ve Bilgisayarı Ertesi Gün Açtıgımda Bide Ne Göreyim , Windows Xp Dolarken Orda Yukarıdan Aşagı Doğru Dik Kırmızı Çizgiler Var. Cstrike 1.6 Adlı Oyunu Açtıgımda İse Yine Aynı İdi Yukarıdan Aşağıya Dogru Uzanan Kırmızı Çizgiler Vardı Ve Oyunu Sadece Softwarede Oynaya Biliyordum .
Mesela Bir SS Koyayım :
Ve Metin2 Adlı Oyunu Açtıgımda Aldıgım Hata :
Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkürler.
Ben Bu Sorunu Yaklaşık 30 Gündür Çekiyorum .
Ekran Kartımın Zarar Gördügünü Düşünüyorum veya Yandıgını .
Olay Söyle Oldu :
Bir Gün WolfTeam Adlı Oyunu Oynamak İçin İndirdim Ve Kurulumu Tamamladım .
Ardında Oyunu Açtım Ve Siyah Ekran İle Karşılaştım . Pc Donmuş Deyildi ama Hiç Bişey Yapamıyordum Bende Pc'i Kapalttım .
Ardında Oyunu 2 Kez Daha Açmaya Çalıştım Gene Aynı Sonunla Karşılaştım Ve Bilgisayarı Ertesi Gün Açtıgımda Bide Ne Göreyim , Windows Xp Dolarken Orda Yukarıdan Aşagı Doğru Dik Kırmızı Çizgiler Var. Cstrike 1.6 Adlı Oyunu Açtıgımda İse Yine Aynı İdi Yukarıdan Aşağıya Dogru Uzanan Kırmızı Çizgiler Vardı Ve Oyunu Sadece Softwarede Oynaya Biliyordum .
Mesela Bir SS Koyayım :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ve Metin2 Adlı Oyunu Açtıgımda Aldıgım Hata :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yardımlarınızı Bekliyorum Teşekkürler.
Ekran kartı yetersiz olabilir, ekran kartını güncellemeyi deneyiniz.
Veya ekran kartı fazla ısınma ile zarar görmüş olabilir.
Veya ekran kartı fazla ısınma ile zarar görmüş olabilir.
Son düzenleme: