xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Şifremi Unuttum 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PawPower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 400
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

polis22 hesabımın şifresini unuttum. Bir admine ulaşın dediniz bir çok özel mesaj - turkmmo bildirim - Admin Profilerine - Adminlere özel mesajlar attım ve

1. Açtığım Konu: şifremi unuttum ( 30.11.2011 )

2. Açtığım Konu: Şifremi Unuttum Nasıl Bulacam.... ( 13.12.2011 )

Konun tam detayına girecek olursak: Pc'mi sürekli kasıp duruyordu format atmak yerine Advanced SystemCare 4 ile bütün secenekleri ve Ayarlar sekmesinden hepsini secerek hepsini sildim. polis22 Hesabımın bilgileri Firefox Kayıtlı Paralorda duruyordu. En son giriş yaptığımda Beni Hatırla dedim ve bida hiç şifreyi girmedim tabi Temizleme işlemi bitmişti iş işden geçti. Msn Adresime şifremi istedim katliyam_geldi@hotmail.com ( polis22 kayıtlı oldugu msn adresi ) yeni şifre istedim. E mail'lerime bakam dedim ve bakamadım neden bu msn te İlk okul 5'ten kalan bir msn o zamandan beri adam akıllı girmedin son 2 yılda ise hiç hiç girmedim. Msn adresimin şifresini sıfırlamayı denedim ama hiç bir şekilde bildirim gelmedi ve Gizli sorundan denedim gene olmadı yani Msn'den bulma işi bitti. Telefonda kayıtlı idi ama Telefondan görme şansım yok ve Artık Telefondanda erişemiyorum.

Şifremi Tek Almamın yolu polis22 Bilgilerindeki e mail adresinin değişmesiii.

polis22@turkmmo.com

veya

bedir_erkan@hotmail.com

değiştirilmesini istiyorum...

Sen polis22 misin ? Bize nasıl kanıtlarsın derseniz...

1->polis22@turkmmo.com ekleyip bu konu hakkında inandırmam için artık ne yapaçağınız size kalmış bişey soru sorarsınız cevablar yaparım...

2->polis22 kayıtlı olan msn adresimim üzerine facebook hesabım var.

3->polis22@turkmmo.com benim oldugunu E-Mail sayfasından kntlaya bilirim.

4->polis22 hesabının polis22@turkmmo.com oldugunu kanıtlamam. Kanıtlı
Link'ten girip Hakkımda'ki yerden imzalarıma bakarsanız görürsünüz.

Artık bunlarda yardımcı olmuyor ve cevab vermenize yetmiyor ise daha yeni süre diyorsanız. En Son Çevrimiçi Olduğu Tarih: 30.11.2011 21:36 1. açtığım konu ( 30.11.2011 ) açılmış ve hiç cevab gelmedi hiç kimseden.

Şuanda 49 Gün'dür Bekliyorum ve bir cevab yok + Bir çok kez başvuru Adminlerle iletişime geçmeye çalıştım. Heleki turkmmo süper düzeni buysa gercekten çok iyi götürürsünüz bu işi... Bu sözümün hepsi adminleredir.
Diğer turkmmo yetkililerine değildir. Onlar elinden geleni yapıyor ve yapmaya çalışıyor. Ama adminlerimiz ne yapıyor orasını ben bilmiyorum ve görmüyorum. Gelip bir admin sen bizim yerimizde olsan adminlikten pes edersin der ve çok yogunuz gibi bir söz derse O zaman tek ve tek cevabım Kocaman Forum 4-5 adminle yönetemiyosanız. Gidin basit forumlarda üye olmayan forumunda adminlik yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri