Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
Hikaye Ekle

Point Blank | Kuluçka Taktikleri | Tyota

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tyota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar, Point Blank'taki Kuluçka haritasının bazı taktiklerini vereceğim.Öncelikle insan taktiklerini anlatiyim;

1. Oyun başladığında merdivenlerden aşağı indiğinizde burada pusabilirsiniz.Bu uzaklıkta kalın, çünkü daha ileri giderseniz dinozorlar asist ile sizi öldürebilirler.Bu uzaklıkta kalırsanız rahatlıkla öldürebilirsiniz.

2.Bu tünellere girdiğimizde %90 bizi öldüremezler, çünkü dinozorlar büyüktür ve tünelin altına kadar yetişemezler.Eğerki tünelin tam ortasında çukurunda durmuyorsanız dinozorlar asist ile sizi öldürebilir.Bu söylediklerim doğduğumuz bölgedeki tüneller için geçerlidir.O tünellerden sonraki diğer tüneller küçüktür ve her türlü ölebilirsiniz. :)

Geçelim dinozor taktiklerine arkadaşlar.Ayrıntılı bir anlatım yaptım umarım anlarsınız ve uygularsınız.

1.İnsanların baselerindeki çatıda durursanız %80 sizi görmezler ve arkadan öldürmeniz çok rahat olur.

2.Tüneldeki insanı asist ile yani sağ tuş ile kolaylıkla öldürebilirsiniz.Tünele çapraz durun çünkü düz durursanız ölmeniz kolaylaşır.

56723751.png

3.Kolay bir öldürme taktiği vermek istiyorum; bu gördüğünüz taktikte hızlıca koşup çıkış yerlerine asist ile vuruyorum ve %90 öldürmüş oluyorsunuz.

İyi forumlar. :rolleyes:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri